2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟😔

83 بازدید | 7 پست

دخترم مریضه دکتر میبرمش با دارو کنترل میشه ولی بعد از قطع دارو عود میکنه این دفعه میخوام طب سنتی رو امتحان کنم ولی میترسم جواب نده یا دیر جواب بده حالش بدتر بشه به نظرتون چیکار کنم؟!خیلی دو دلم ببرمش پیش دکتر خودش؟!😔

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
ببرش دکتر خودش

شوهرم میگه فایده نداره بیا این دفعه طب سنتی ببریمش امروز مشکلشو نوشتم دادم قراره فردا جوابشو بده

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم میگه فایده نداره بیا این دفعه طب سنتی ببریمش امروز مشکلشو نوشتم دادم قراره فردا جوابشو بده

آخه علم پزشکی قابل اعتماد تره من برای اون میگم 

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی
آخه علم پزشکی قابل اعتماد تره من برای اون میگم 

شما اگه جواب نگیرید حاضر نیستید طب سنتی رو هم امتحان کنید

شما اگه جواب نگیرید حاضر نیستید طب سنتی رو هم امتحان کنید

راستش من چون کادر درمانم به علم پزشکی اطمینان بیشتری دارم ولی از اطرافیان از طب سنتی نتیجه گرفتن البته برای بعضی ها هم معکوس شده، وقتی دارو جواب میده چرا دوره درمان رو ادامه نمیدین؟

راستش من چون کادر درمانم به علم پزشکی اطمینان بیشتری دارم ولی از اطرافیان از طب سنتی نتیجه گرفتن الب ...

ادامه میدم خوبم میشه حتی تا یک سال بدون دارو خوب بود ولی همش عود میکنه خسته شدم داروشم کورتونه از عوارضش خیلی میترسم

ادامه میدم خوبم میشه حتی تا یک سال بدون دارو خوب بود ولی همش عود میکنه خسته شدم داروشم کورتونه از عو ...

بنظرم اول با دکتر مشورت کن هر چی نباشه یه پزشک چندین سال درس خونده و علم داره، گاها خود پزشکا به تب سنتی معرفی هم می کنن، اما در مرحله اول مشورت با پزشک مهم تره عزیزم