2821
2789
مرسی از راه حلت

💖

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم. هزارتومن من موهام تا زیر باسنمه ۵۰۰میل میبره ولی خواهرم موهاش تا رو شونه هاشه ۱۰۰میل کاف ...

ارایشگاها پس چرا اینقدر گرون میگیرن 

بعد هر چند کقت یبار استفاره میکنین 

ببخش عزیزم سوالم زیاده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ارایشگاها پس چرا اینقدر گرون میگیرن  بعد هر چند کقت یبار استفاره میکنین  ببخش عزیزم سوال ...

خواهش میکنم عزیزم آرایشگرا دستمزد زیادی میگیرن من دوسال پیش کراتین کردم و هنوز رو موهامه فقط زیرشونو ۶ماهی یکبار میزنم که موخوره نگیره

خواهش میکنم عزیزم آرایشگرا دستمزد زیادی میگیرن من دوسال پیش کراتین کردم و هنوز رو موهامه فقط زیرشونو ...

خیلی ممنون از کمکت عزیزدل 😍😘

سلام عزیزم 

کوتاه نکن حیفه موهای منم تقریبا بلنده خیلی خشک بخاطر همین پر موخوره بود پره پر یعنی یکی از موهام بدون موخوره نبود تا اینکه اینجا تو نی نی سایت سرچ زدم رسیدم به سرکه سیب خانکی حتما باید خونگی باشه تو عطاری ها هست....قبل از اینکه برم حموم سرکه سیب رو میزنم به ساقع موهام اونجا ها که موخوره داره رو ده دقیقه میونه میرم حموم میتونی تو حموم هم بزنی بعد اینکه موهاتو کامل شستی برن نوک موهات بعد دو سه دقیقه آبکشی کن بدون شامپو....بعد حموم هم چند قطره روغن زیتون بریز کف دستت با چند قطره آب رقیق کن بزن نوک موهات در حدی که ی کوچولو چرب شه من با این روش 90 درصد از موخوره هام خوب شده 

خدایا مرسی که هستی♥🙏🏻
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز