2821
2789
اره مجبورم دیگ در حد۴ سانت 🤦🏻‍♀️

اره بعدش کارای بالارو بکن بعد حیفتم نیاد عوضشموهاتم جون میگیره مو وقتی نوخوره میگیره نامرتب دیده میشه میتونی بجای روغن زیتون ترکیب رزماری و نارگیلو بزنی زودتر بلندد میشه 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم من شنیدم یکی اینو گفت اخه مو حساسه سریع موخوره میگیره

مال منم حساس بود الان موهامو میبافم خیلی تاثیر داره چون روز بتلش و اینا ساییده نمیشه اسیب نمیبینه و ماسک مو و سرم مو مرتب میزنم خیلی بهتر شده خدا و شکر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مال منم حساس بود الان موهامو میبافم خیلی تاثیر داره چون روز بتلش و اینا ساییده نمیشه اسیب نمیبینه و ...

چه ماسک مویی میزنی

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

چه ماسک مویی میزنی

ماسک مو احیاکننده گلیس این ماه پول نداشتم اصلا 😅شون گرفتم

خواهش گلم اگه  هزینه اضافه بدی خودت تو خونه بزن من خودم میزنم برای خودم برای زیر موهام ۳۰تا۵۰ ...

قیمتشو میشه بگی عزیزم

اره بعدش کارای بالارو بکن بعد حیفتم نیاد عوضشموهاتم جون میگیره مو وقتی نوخوره میگیره نامرتب دیده میش ...

اره واقعنم هرچی بُرس میکشم انگار ن انگار بخاطر دمشون انگار پفه اخه لَخت نیستن فر هم نیستن معمولین و پر 

اره پس بعد ک کوتاه کردم میزنم اینو بلند شه حداقل اگه جوابم نداد 

اره واقعنم هرچی بُرس میکشم انگار ن انگار بخاطر دمشون انگار پفه اخه لَخت نیستن فر هم نیستن معمولین و ...

یکیم با شونه چوبی موهاتو شونه کنی کمتر اسیب میبینن 

اره عزیزم درس میشه اگه مرتب استفاده کنی ولی ب ریشه موهات نزن 

خواهش گلم اگه  هزینه اضافه بدی خودت تو خونه بزن من خودم میزنم برای خودم برای زیر موهام ۳۰تا۵۰ ...

خیلی خوبه اینجوری حالا یکم کوتاه کن روغن زیتون احیاه کننده ها رو بزنم جواب نداد حتما باید برم دیگ ۱ ۲ بار ک رفتم منم مثل شما دیگ خودم میگیرم میزنم 

از میلی ۱۰۰۰ تومن شروع میشه من خودم یه نمونه میگیرم میلی ۵هزار مارکشو یادم نیست عالیه عالیه موهارو ...

۱۰۰۰تومن ؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز