2789
عنوان

یکم خنده😂☝🏻💚🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 163 پست
فدات شم عروسک  انشالله هیچوقت لبخند از صورت قشنگت پاک نشه😍💚 التماس دعا 😢

قربونت برم من💋💋💋💋چشم عزیزدلم‌🍀🍀🍀🍀

نبینم نگرانیتو🥺توکل کن به خدا امیدوارم‌ همه چی درست بشه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌱🌱🌱🌱

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
قربونت برم من💋💋💋💋چشم عزیزدلم‌🍀🍀🍀🍀 نبینم نگرانیتو🥺توکل کن به خدا امیدوارم‌ همه چی درست بشه⁦ ...

مرسی فدات شم من💔🥺

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@دلوینت

بیا عروسک قشنگم امیدوارم ک خنده رو لبای قشنگت بیاد 😍💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
مرسی فدات شم من💔🥺

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدانکنه مهربونترین⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
خیلی خوب بودن همشون   دمت گرم استارترعزیز    

فذات شم عروسکم 

انشالله ک همیشه خنده رو صورت قشنگت باشه ☺️☺️☺️💚🥺

کلی التماس دعا

من یه جوک بگم اگه خندیدید که هیچ اگه نخندیدید بازم هیچ 

یه مرده لب چاه نوشته بود ۷،۷،۷،۷ یه مرده امد گفت چرا هی میگی ۷،۷ مردرو میندازه تو چاه میگه ۸،۸،۸ من برم شارژم رو به اتمام هستش

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
من یه جوک بگم اگه خندیدید که هیچ اگه نخندیدید بازم هیچ  یه مرده لب چاه نوشته بود ۷،۷،۷،۷ یه مر ...

😂😂😂👌🏻💚

التماس دعا عزیزم 

میدونی فرق شمابا روز چیه؟

روز ۳۰ تاش باید جمع بشه تا ماه بشه

ولی شماها همین جوری ماااااااااهید

به به 😍😍

خدا خفتون کنه!

واسه فعال موندتون آدمو مجبور به گفتن چه دروغایی که نمیکنید!.😁😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
میدونی فرق شمابا روز چیه؟ روز ۳۰ تاش باید جمع بشه تا ماه بشه ولی شماها همین جوری ماااااااااهید به ...

😂😂😂😂😍💚

تست هووووووووش

يک معماي خيلي جالب

سه تابچه توخونه بودن

اولي عشق نام داشت...

دومي محبت نام داشت...

و سومي دوستت دارم بود...

يک روز پدرشان عشق و محبت را به بازار برد..

حالا بگو کي خونه مونده؟

نشنيدم بلندتر

میخوام داد بزنیااااا😎😆

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  

خانم ها توجه داشته باشید که...

ازدواج 👫

گذریست از "چی بپوشم؟" به "چی بپزم؟" 😶😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یکی از آقایون می گفت: از بس تو مدت قرنطینه

*ظرف شستم

*جارو کردم

*آشپزی کردم

*لباس شستم

*امروز زنگ در خونه رو که زدن

یه ساعت دنبال چادر می‌گشتم تا درو باز کنم 😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌