2777
2789
عنوان

یکم خنده😂☝🏻💚🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 163 پست
عالی بود 😂 خدایی خیلی باحالن دمت گرررررمممم

فدات شم عروسک قیشنگم 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قربونت دل پاکت برم من مهربونممم😘😘مطمئنم کلی خبرای خوب تو راهه😍😍

دورت بگردم مهربون ترینمممممممم😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
دورت بگردم مهربون ترینمممممممم😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚

الهیییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدا نکنه عزززززیزززدل خودمممم😘😘😘😘😘😘😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋💋💋💋💋💋💋💋🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
سلام اسی روحمون شاد شد هنوز دارم میخندم 🤞🤞😂😂😂😂😂😂😂🌹🌹🌹

فدات شم عروسک قیشنگم😍😍😍

امیدوارم همیشه خنده رو لبای قشنگت باشه☺️☺️☺️

التماس دعا خوشکلم 💚💚💚

چقدر خوشگل ها زیاد شدند  قبلا کلا یکی دو نفر بیشتر نبودیم 😉

جووون😂😂

‏دیگه هرکی اضافه وزن داره یه چیزی یاد گرفته میگه تیروئیدم کم کاره عزیزم تیروئیدت بیکارم که با ...

😂😂😂😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اومده میگه فامیليه شوهرم طلاییه چه اسمی واسه بچم بزارم به فامیلش بیاد؟  بنظرتون واقعا به جز ...

🤣🤣🤣

خدایی چقدر لطیفه هات خوبن ممنونم ممنون😍😍😍

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
🤣🤣🤣 خدایی چقدر لطیفه هات خوبن ممنونم ممنون😍😍😍

فدات شم عروسک 

انشالله هیچوقت لبخند از صورت قشنگت پاک نشه😍💚

التماس دعا 😢