2777
2789
عنوان

یکم خنده😂☝🏻💚🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 163 پست

سلام عزیزم مدل گوشیت چیه؟ یکسالگیتم مبارکه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
سلام عزیزم مدل گوشیت چیه؟ یکسالگیتم مبارکه

مرسی عروسکم 😘😘😘😘💚🍃

Honor 8a هست عزیزدلم❤️💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عروسکم 😘😘😘😘💚🍃 Honor 8a هست عزیزدلم❤️💚

قربانت عزیزم ایموجیهاش ایموجی آیفونه؟ میشه یه اسکرین بدی از ایموجی گوشیت؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
قربانت عزیزم ایموجیهاش ایموجی آیفونه؟ میشه یه اسکرین بدی از ایموجی گوشیت؟

ن عزیزم نیست

بیا گلم💚

https://uupload.ir/files/98n6_screenshot_20201230_230123_com.google.android.apps.messaging.jpg

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
ن عزیزم نیست بیا گلم💚 https://uupload.ir/files/98n6_screenshot_20201230_230123_com.google.android ...

ممنونم

يه زمانى مثل الان نبود كه پياماتو بتونی پاک كنى 😢 اس ام اس اشتباه ميدادى فقط ٣ ثانيه فرصت دا ...

😂🤣🤣 عالي بود 

انشالله خوشبخت بشي 

داشتم گريه ميكردم اومدم صفحه ات 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
😂🤣🤣 عالي بود  انشالله خوشبخت بشي  داشتم گريه ميكردم اومدم صفحه ات

فدات شم ک😍😍

جدا شدیم😅😂

ولی تو بخند صورت ماهت زیباتر شه گلم 

فدات شم ک😍😍 جدا شدیم😅😂 ولی تو بخند صورت ماهت زیباتر شه گلم 

خواستم بهت بگم به خدا بسپار 

عجله نكن

بعضي وقتها ما اصرار ميكنيم به كسي برسيم كه فكر ميكنيم بهتر از اون برامون روي زمين نيست 

امارخد آگاه تر هست خودتو بسپار به اون 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
‏حالا چرا اسم بچه تون رو میذارید نگین؟ شاید ما بخوایم بگیم😂

😂😂😂😂😂😂😂مرسی واقعا خوشبخت بشی دختر گل 

منم چند ماه دیگ عروسیمه برام دعا کن 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
😂😂😂😂😂😂😂مرسی واقعا خوشبخت بشی دختر گل  منم چند ماه دیگ عروسیمه برام دعا کن

دور سرت عزیزم

انشاالله ک کلی برکت و عشق تو زندگیت بیاد مهربونم

همه چیزو بسپار ب خودش 

دور سرت عزیزم انشاالله ک کلی برکت و عشق تو زندگیت بیاد مهربونم همه چیزو بسپار ب خودش 

قربونت برم من گلی جونم

انشالللهههه ک خیره 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

😂😂