2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همه ی دوستان و سپاس فراوان از الهه جان بابت زحمتی که برای تاپیک میکشن، انشاالله که حضرت زهرا دعاگوتون باشن.

یک حمد و سه توحید هدیه من به شهید مدافع سلامت، شهید زهرا سوری.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
سلام خانم میلانی .خسته نباشید. شهیدان بر شهادت خنده کردند.... برای شادی روح مادرم دعا کنید. صلوات ...

سلام عزیزم .. چشم حتما 

روحشون با شهدا محشور باد و همنشین سفره شهدا 🙏🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام الهه خانم...اجرت با شهدا...دلت شاد و حاجتت روا..روز خوبی داشته باشی مملو از برکات الهی.. الل ...

سلام عزیزم ممنون از زحماتتون .. همچنین 🙏🌿🌿🌿😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سلام اجرتون با خدای شهدا... 3تا سوره توحید به نیابت از شهید عزیز هدیه به امام زمان کردم 💚

الهه عزیزم به روح بزرگ و نفس پاکت ایمان دارم، لطفا برای سلامتی این کاربر عزیز @mahimahi73  که سادات صداش میکنیم دعا کن. یکی از دوستان شماره ای ازش داشته تماس گرفته گفتن حالش بد شده رفته تو کما 😭😭

خیییلی بی تابیم همه، آرزومه یه بار دیگه پیام بده بهمون💔

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام اجرتون با خدای شهدا... 3تا سوره توحید به نیابت از شهید عزیز هدیه به امام زمان کردم 💚 الهه عزی ...

سلام عزیزم خدا بد نده ..چشم من قابل باشم الان شروع میکنم سوره حمد میخونم هر تعداد مقدور باشه توکل بخدا عزیزم ...

الهی زودتر شفا پیدا کنند الهی آمین 🌿🌿🙏

سلام برهمه خواهران عزیزم خصوصا خانم میلانی❤

اجرتون با سیدالشهدا ع 

چهار صفحه قرآن هدیه به شهید والامقام 

سلامتی ووعاقبت بخیری همه جوانان.

التماس دعا

سلام الهه خانم عزیزم. خدا قوت🌷ان شاالله شهدا یاورتان باشند در هر دو دنیا🌹🙏

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀