2777
2789
عنوان

حس شمشی

70 بازدید | 10 پست

واقعی کسی هست خواهشاً واقعی 

یا کسی ک فال بگیره بگه 

خیلی گیرم 

دوستم داره ؟

شاغل میشم ؟

ازدواج میکنم با عشقم ؟

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انسان وارسته ای هستی و از تعلقات دنیوی دست شسته ای. وقتی موقعیت و امکانات فعلی خود را با هدف بزرگی که در نظر داری مقایسه می کنی، احساس پوچی و نگرانی می کنی اما به خاطر داشته باش که خداوند قادر مطلق است. پس امید خود را به لطف و مرحمت الهی هرگز از دست مده و بدان که از دریای عشق قطره ای کیمیاست. به همان قطره قانع باش.

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود

عزم و اراده، پشتکار توام با نظم و انظباط، دقت در حساب، خوش مشربی، متانت، زیبایی، هوش و استعداد شما را واقعاً تبریک می گویم. بطوری که شما بر کل امور زندگی، تسلط و هوشیاری دارید. تلاش و کوشش شما در بدست آوردن آنچه خواستارید، موجب احترام همگان می باشد و همه شما را دوست دارند. ولی متاسفانه زود رنج، عصبانی و پر توقع هستید و گاهی زود از کاری خسته و مردد می شوید. در حالی که باید در تمام کارها، توکل بر خدا کنید و پشتکار داشته باشید.

عشق به زندگی، فعالیت و علاقه به پیشرفت در وجود شما موج می زند که به شما مژده می دهم تا موفقیت راه چندانی ندارید. فقط باید از وقت خود حداکثر استفاده را بکنید. زیرا بیهوده زمان تلف می شود.

مسافرت را توصیه نمی کنم. ولی مسافر می آید و خبر خوشی دریافت می کنید. مژده ای می رسد. خرید عالی است ولی فروش ضرر دارد. کسی به شما صدمه ای رسانده، نگران نباشید. این روزها می گذرد ولی او شدیداً مجازات خواهد شد. چهار فرزند در طالع دارید که یکی از آنها نابغه خواهد شد. بطوری که مورد توجه همه قرار خواهد گرفت. سوره مبارکه احزاب آیه ۵۰ تا ۷۵ را با حضور قلب و معنی بخوان که گشایش بسیار خواهد بود و اینجانب را نیز دعا کنید و نذر خود را ادا کنید.

استارتر فال حافط بود برات گرفتم‌☺

مسافرت را توصیه نمی کنم. ولی مسافر می آید و خبر خوشی دریافت می کنید. مژده ای می رسد. خرید عالی است و ...

خیلییییییییییییییییییییی ممنون 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲