2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

54 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه آدم تو جای خصوصی کار کنه و بیمش کنن

بعد که از اون کار بیاد بیرون بیمش قطع میشه

یا خودش میتونه پرداخت کنع؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا آخه؟ 

خب سی سال میخوای پرداخت کنی که بعد سی سال بهت پول بده اولا که بیمه شامل خیلیا نمیشه مثلا اگه قبل از خدایی نکرده کار افتادگی و مرگ و بازنشستگی بیمت قط بشه تمام پولی که پرداخت کردی انگار هیچ

دوما که شما ۳۰سال میخوای پرداخت کنی و اونموقع حد اقل۵۵سالته مگه چند سال میتونی حقوق بازنشستگی بگیری؟ما اگه ب مرگ طبیعی بمیریم به شصت نمیرسیم اگه بخاطر یه اتفاق بمیریم که دیگه هیچکلا هیچ بیمه ای شاملمون نمیشه

سوم که شرکت تامین اجتماعی پول بیمه رو از ما میگیره مگه چیکار میکنه میره باهاش سهام شرکت رو میخره خب ما خودمون چرا اینکارو نکنیم

اگه ما سهم بخریم بعد که بمیریم سهممون هست و به ورثمون ب ارث میرسه اما حقوق بیمه مال اقایون فقط ب زن و دختر مجرد و پسر زیر ۱۸سال میدن یعنی اگه زنه طرف بمیره و دخترشم ازدواج کنه و پسر هم بالای ۱۸باشه که معمولا هست هیچ پولی نصیب اینا هم نمیشه

بیمه خانوما رو هم نمیدونم ک ایا بعد مرگشون ب کسی میدن یا نه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
خب سی سال میخوای پرداخت کنی که بعد سی سال بهت پول بده اولا که بیمه شامل خیلیا نمیشه مثلا اگه قبل از ...

من اصلا برام مهم نیست ک بعد من ب کی چی میرسه 😁

واسم مهمه ک اگه کار دولتی و خوب نداشتم حداقل ماهی یچیزی پرداخت کنم ک تو پیری یه پولی بیاد دستم

ولی اصلا وارد نیستم بیمه و اینا

مثلا من اگه برم سرکار بعد از اون کار بیام بیرون خودم پرداخت کنم بیممو بعد برم سر کار جدید اونجا هم بیمه بشم اینا همش جز سنواته؟ 

یا اینکه حقوق همه بازنشسته ها یکیه یا فرق داره؟ 

من اصلا برام مهم نیست ک بعد من ب کی چی میرسه 😁 واسم مهمه ک اگه کار دولتی و خوب نداشتم حداقل ماهی ی ...

دونه دونه بپرس تا بهت بگم ۵تا سوالو یجا میپرسی😂😂

اخه چرا بچه هات برات مهم نیستن؟معمولا بیشتر حقوق بازنشستگی به خودمون نمیرسه

یا مردیم

یا هم بعد بازنشستگی عمر زیادی نمیکنیم😁😁😂😂پس بیشتر به زن و بچه هامون میرسه تا خودمون

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
دونه دونه بپرس تا بهت بگم ۵تا سوالو یجا میپرسی😂😂 اخه چرا بچه هات برات مهم نیستن؟معمولا بیشتر حقوق ...

آخه من زن و بچه ندارم ک برام مهم باشه 

بعدم آدم مگه نمیتونه زودتر خودشو بازنشست کنه؟ 

اون دوتا سوالم ک تو پست قبلی گفتم هم لطفا جواب بدین👌

آخه من زن و بچه ندارم ک برام مهم باشه  بعدم آدم مگه نمیتونه زودتر خودشو بازنشست کنه؟  او ...

خب در اینده که زن و بچه دار میشید😁

در سه صورت مستمری بگیر میشه ادم

یک از کار افتادگی که بسختی هم میدن

دو رسیدن به سن ۶۰سال

در این دو صورت مثلا اگه۱۵سال سابقه بیمه داشته باشی و حقوق بیمه دو و نیم باشه بشما یک و دویست و پنجاه میدن ماهیانه

یعنی ب تعداد سال هایی که پرداخت کردی

مورد سوم اینکه شما۳۰سال پرداخت کرده باشین که حتی اگه سنتون۴۰سال هم باشه حقوق کاملو بهتون میدن

همچنین اگه خدایی نکرده بمیرین هم حقوق کاملو ب زن و بچتون میدن

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
خب در اینده که زن و بچه دار میشید😁 در سه صورت مستمری بگیر میشه ادم یک از کار افتادگی که بسختی هم ...

من کاربر خانوم هستم! 

مرسی از جوابتون

ولی چرا بازنشسته های آموزش پرورش با مثلا ارتشیا حقوقشون فرق داره؟ 

من کاربر خانوم هستم!  مرسی از جوابتون ولی چرا بازنشسته های آموزش پرورش با مثلا ارتشیا حقوقشون ...

ببینید مبلغ بیمه ها متفاوته

مثلا یه نوع بیمه ماهی۳۵۰تومن باید پرداخت کنید

یه بیمه دیگه مثلا ماهی۷۰۰ خب طبیعتا پرداخت حقوق هم نباید یکسان باشه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒