2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

113 بازدید | 11 پست

دوستان سلام ۳ماهه تو اقدامم

الان ۵روزه پریودم عقب افتاده که تا الان سابقه نداشته ، یعنی ممکنه باردار باشم بی بی چک کلی زدم همش منفیه درد پریودی فقط یه روز داشتم اما نشدم الانم فقط زیر شکمم انگار سفت شده

اگه بی بی منفیه باردار نیستی . فردا برو ازمایش بده خیالت راحت شه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو هفته ی تماااااااااااااام هست که تمام تاپیکهای نینی سایتو زیرو رو کردم تاپیکای این چنینی

خیلیا گفتن با وجود بیبی چک منفی باردار بودن

حالا صبر کن از موعدت ۱۰ روز بگذره دوباره بزن 

⚘خدایا شکرت❣

منم بی بی زدم و بعده یه دقیقه انداختم اشغالی یکم بعد که رفتم سرویس از کنجکاوی نگا کردم دیدم مثبت شده نمیدونم کاذبه یا ن خیلی هیجان دارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
فک نکنم🤔زیر شکم ب این سرعت سفت نمیشه😑 درضمن تو اقدام پیش میاد این بی نظمیا

سفت یعنی انگار یه گره تو شکمم گیر کرده یه جوری شبیه درد پریود نیست آخه 

یعنی آزمایش ندم بعد ۷ روز؟

منم بی بی زدم و بعده یه دقیقه انداختم اشغالی یکم بعد که رفتم سرویس از کنجکاوی نگا کردم دیدم مثبت شده ...

من رفتم نگاه کردم خط نبود😅 انواع مارک ها رو استفاده کردم بعنی توهم بارداری گرفتم باعث شده پریودم عقب بیوفته🤔

اخه تا ماه پیش همیشه سر موعد میشدم ۳۰روزه کلا سابقه نداسته در طول عمرم عقب ببوفته🙄

بلاخره از ی جایی شروع میشه دیگ..بهتره بری ازمایش با این سابقه..ان شاالله ک بارداری عزیزم