2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عزیزهمین جا بفرمایید چون هنگه  نی نی سایت من

گفتین در کنگره ۶۰ کار میکنید.  در مورد ترک اعتیاد ازتون سوالایی داشتم. برای خودم نیست برای کسی دیگه هست که آلوده به هرویین هست. میخوام کمکش کنم ولی نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم . 

گفتین در کنگره ۶۰ کار میکنید.  در مورد ترک اعتیاد ازتون سوالایی داشتم. برای خودم نیست برای کسی ...

کار نمیکنم خدمت میکنم عزیزم

اگر این بنده خدا خودش تنها خودش میخواد میتونی و موفق هم میشی اما با زور شما ن چون دوباره برمیگرده 

اگر تهرانی به نزدیک ترین شعبه برو سه جلسه مهمان شو مسافرتم ببر

شیشه درمان شده این چیزا چیزی نیست

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
کار نمیکنم خدمت میکنم عزیزم اگر این بنده خدا خودش تنها خودش میخواد میتونی و موفق هم میشی اما با زور ...

خداخیرتون بده عاقتبت بخیر بشید الهی 

کاش میشد خصوصی براتون بگم. والا خودش میگه دیگه خسته شدم. البته خودش شهرستانه ولی امکان تهران اومدن داره

خداخیرتون بده عاقتبت بخیر بشید الهی  کاش میشد خصوصی براتون بگم. والا خودش میگه دیگه خسته شدم. ...

اگر شهرستانه بازم میتونی ببریش اما خودت اگر دوری همسفر نمیشی باهاش چون همسفر میخواد تکبال نمیتونه ادامه بده 

بگو کجاست آدرس بدم

اگر شهرستانه بازم میتونی ببریش اما خودت اگر دوری همسفر نمیشی باهاش چون همسفر میخواد تکبال نمیتونه اد ...

نه تهران بیاد بهتره و ازین نظر مشکلی نیست. همراه یعنی چی؟  یعنی همیشه باید باهاش باشم؟ ایشون آقا هستن من خانمم. باید همراهش آقا باشه؟  منطقه ۴ معرفی کنید یکی هم منطقه ۱۰ . این دو جا میتونه 

ببین تو همسفر میشی

تو روزهای که نیست و زنانه هست به عنوان همسفر باید بری اگر میخوای تکمیل بشه سفرش

اگر میخواد بیا دنبال ش گناه داره بیماره

تو هم راهنما انتخاب می‌کنی بدون هیچ هزینه ایی اونم یه روز در هفته با تو سر جلسه عمومی میشینه 

سه روز خودش می‌ره سرجلسه با راهنماش میشینه دارو می‌گیره بهش معرفی میکنن فقط باید فرمان بر خوبی باشه بدون جلسات و سی پیغ نوشتن هم اصلا راه نمیدن ده ماه طول سفره

برو خودت گوگل کن در موردش از مهندس آمار بگیر منم برات آدرس میدم 

انشاالله خدا کمکتون میکنن