2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

894 بازدید | 47 پست

بیاین اینجا از سیاست زنانه هاتون بگین که بقیه هم یاد بگیرن بیشتر مشکلات زناشویی رو سیا ست نداشتنه.به همه دیگه کمک کنین که زندگی پر از مهر عاطفه داشته باشیم

مثلاشب عروسیم پدرم تو گوشم گفت شوهرت که از سرکار میاد اول براش چایی بریز بزار خستگیش در بره بعد اگه حرفی جریانی بود بهش بگو گفت تو زندگیت اکه رضایت شوهرت رو بدست آوردی زندگیت میشه بهشت

برای هر دلخوری که ازش دارم نامه مینویسم برای خدا مثلا که اون ببینه و بخونه اینطوری بدون بحث به هدفم میرسم. 

هیچ وقت جلوش از خانواده اش بد نگفتم (ولی خداروشکر خانواده همسرم خیلی خوبن و کاری به کارم ندارن)

بعضی وقتا به مادرشوهرم میگم خدا شمارو برامون نگه داره که همچین پسری تربیت کردین اونم خیلی خوشحال میشه 

شماها هم بگین ؟؟؟

فقط مراقب باش زیاد خوب نباشی . جنبه طرف مقابلت رو بسنج  

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

از شتر دور بخواب ،خواب آشفته نبین😃😃😃😃

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خيلي رك گفتم از مادرت و خواهرت بدم مياد😕 اولش داد و بيداد كرد ولي الان ميدونه وقتي ميگم نميام خونه مامانت براي چي نميرم😂نيازي نيس دليل الكي بيارم براش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بابای من روز خواستگاریم بهم گفت ک ممکنه یه روز چند نوع غذا داشته باشید یه روز پول نونم نداشته باشین ...نه خوشیتون و تعریف کن نه سختیارو یاد بگیر غرور و احترام شوهرت و نشکنی ....روز عروسیمم گفت اگه به اقاتون به چشم غلام نگاه کنی خودتم کنیزی ....بشه پادشاه شاهزاده تا تو هم ملکه خونش باشی .....اول و اخرشم فقط همین شوهر واست میمونت نه ما نه بچه هات هیچکس تااخرش باهات نیستیم حتی به خاطر ماهم باهاش بدنشو

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

چند سال پیش شوهرم هی یادش می رفت به من خبر بده که مثلا فلانی میاد خونه مون، بیشتر هم خانواده خودش.خونه ما همیشه مرتب بود و من هم در هر شرایطی با روی باز از خانواده اش استقبال می کردم و این شده بود عادت! نمی خواستم هم بی احترامی یا رفتار سرد بکنم

شروع کردم تو خونه شلوار نپوشیدن😂هر وقت هم یکی می اومد می رفتم تو اتاق و بی عجله لباس عوض می کردم و اونقدر طول می دادم تا نبودم حس بشه.بالاخره ماجرا بدون خون و خونریزی درست شد