2777
2789
عنوان

هانا یا نیلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 39 پست
ی روز میگم دیگه ۱۰۰ درصد هانا ی روز میگم نیلا دوباره اینجور که معلومه میگم نیلا نیلا رو خیلی دوس ...

یه فرهنگ نام هست فرهنگ نام اکسفورد برو اون جا معنی اصلی و دقیقش را ببین 

بذار ببینم لینکش را پیدا می کنم برات بفرستم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطف میکنی عزیزم منتظرم

سرچ کردم داخلش نبود 

فقط Nile بود که همون منسوب به رود نیل هست 

https://www.oxfordreference.com/view/10.1093/acref/9780198610601.001.0001/acref-9780198610601-e-2461?rskey=QfTitx&result=5421

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
واقعا!!! بخدا میترسم بزام هنوز ندونم چی میخام بزارم هر کی هم میپرسه میگم معلوم نیس باورش نمیشه فک ...

منم این مشکلو دارم اتفاقا خانواده پدرم اسم نیلا رو پیشنهاددادن اسم مورد علاقه خواهرم موافقت نکردم ولی هانارو شوهرم پیشنهادداد گفت معنیش قشنگتره

خوش اومدی نازمامان.😊

سلام بانو، تاپیکتونو خوندم آخر به کدوم نتیجه رسیدین؟ 

هانا گذاشتید؟ راضی بودین عزیز؟

منم این دو اسم رو دوست دارم

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
سلام بانو، تاپیکتونو خوندم آخر به کدوم نتیجه رسیدین؟  هانا گذاشتید؟ راضی بودین عزیز؟ منم این ...

سلام عزیزم

هانا گذاشتم

البته نیلا رو خیلی دوست داشتم اما چون تافظش برای اطرافیان خیلی سخت بودو گاهی لینا گاهی لیندا😁 صداش میکردن

و همسرم هم هانا رو خیلی دوست داشت هانا گذاشتم

بله عزیزم خیلی راضی ام خداروشکر 

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
سلام عزیزم هانا گذاشتم البته نیلا رو خیلی دوست داشتم اما چون تافظش برای اطرافیان خیلی سخت بودو گاه ...

ممنون که پاسخ دادین. خب خداروشکر عزیزم. نامدار باشه انشاءالله 💖🌿💖🌿

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی