2777
2789
عنوان

خوش حرفا بیان

159 بازدید | 15 پست

چطوری خوب و نسبتا به اندازه حرف میزنید ؟

من هر کار میکنم کم حرفم 

شوهرمم میگه چرا انقد کم حرف میزنی 

افزایش اطلاع عمومی و کتاب خوندن و ...

هر راهی رو بگی امتحان کردم اما نمی دونم چرا حرفم نمیاد 

چیکار کنم خسته شدمم خودم بدم میاد از این اخلاقم 

لطفا کمک کنید 

از اینکه هر حرفیو بزنم خوشم نمیاد 

اما دوست دارم خوب و به اندازه حرف بزنم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو صغری رو دیدی خواهر کبری که تو عروسی مریم خواهر شوهر سوسن بود،لاغر کرده 😶

عزیزم از اب و هوا ،اتفاقات روز مره،درباره فیلمی که باهم میبینید و...

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

منم زیاد نمیحرفم. عوضش شوهرم پرحرفه. گاهی اونقد میحرفه نصف حرفاش نمیفهمم هی میگم چی

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
یکم مغرور هستم اما نه در حد اینکه دیگران متوجه بشن 

من اول مغرور بودم مثلا آرم میومد با خواهر شوهرم زیاد حرف بزنم با اینکه زن خیلی خوبیه فقط یکم بی کلاسه 

ولی رو خودم کار کردم با همه خوش برخورد شدم غرورمو گذاشتم کنار 

به این فکر کردم که دوروز زندگی میکنم پس بزار اونجور ک دلم میخواد باشم ادم مغرور به خودش لطمه میزنه

الان با همه خوش صحبتم و به این فکر نمیکنم که شاید خواهر شوهرم دهاتی باشه درحد من نباشه 

چون طرز فکرمو عوض کردم خیلی هم لذت میبرم

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡