الان فکرم درگیر همه چیه .. خیلیی درگیر . ولی قصد دارم ازدواج کنم با کسی ک دوس دارم بعد بریم ی جای دور زندگی کنیم کلی برنامم اینه بعدش با اعصاب آروم درس بخونم . دیگه نمیدونم .. نگرانم
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
لطفااااا دعام کنید مشکلم حل بشه و پیش مامان بابام شرمنده نشم
اونقدررررر حالم بد هست که هی فکرایی میاد به سرم که یه بلایی سر خودم بیارم
دعام کنید لطفا من جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بخوام دعام کنه یا کمکم کنه😭
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
نگران نباش روزای سختتر از اینم گذشته تو چ بخایی چ نخایی اینم میگذره 🙂
کاش زودتر بگذره یا هم من بمیرم😭😭😭