2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست
یعنی بدون عشقم میشه ازدواج کرد خیلی دوسش دارم بخدا نمیتونم جدا بشم 

بدون عشق ازدواج نکن اگه دوست داشته باشه برات همه کار میکنه یکمم اون از عشقش مایه بزاره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعد فکر میکنن ما اینجوری میگیم لابد احساس و عاطفه حالیمون نمیشه 

بخدا .... من که اعصاب نداشتم ی پسر اومد خاستگاریم تک پسر بود تا گفت من بدون مادر نمیتونم باید تو ی خونه باشیم گفتم ن باورت نمی شه صد بار عذر خاست تمام فامیلو واسطه کرد گفتم برو پیش ننت من تو رو میخام چکار همه محله و شهر فهمیدن😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یعنی بدون عشقم میشه ازدواج کرد خیلی دوسش دارم بخدا نمیتونم جدا بشم 

نه عشقم لازمه زندگی هست ولی ب تنهایی کافی نیست بخدا کافی نیست 

ب هرکسی نباید دل بست و اسم عشق گذاشت روش دختر خوب 

آدم هم میتونه عاشقانه ازدواج کنه هم عاقلانه

بعد ازدواج همین عشق میشه واست نفرت 

مارشوهرت با کی زندگی میکنه؟؟

با ی برادرشوهر مجرد دارم

بخدا .... من که اعصاب نداشتم ی پسر اومد خاستگاریم تک پسر بود تا گفت من بدون مادر نمیتونم باید تو ی خ ...

آفرین دمت گرم 

نمیگم آدم خانوادشو رها کنه ولی اگه وابستگی داره زن نگیره

هرچیزی باید سرجای خودش باشه 

ببین استارتر زندگیتو به پای هیچکس نابود نکن ازدواج شدی نیست الان خونه بابات عزت داری با این وضع خوشبخت نمیشی از من گفتن بود خوددانی