2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست
خونه جدا نمیتونه مادرپدرش و چیکار کنه خب 

همه پدر مادر دارن هر کی زندگی خودشو داره نمیخاد زن نگیره من نمیفهمم این حرفا یعنی چی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟خب مجبور میشم بهم بزنم 

بهم بزنی بهتر از اینه که همیشه تحقیر بشی وای که نمیدونی این کارت یعنی حماقت محض

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
این چرت و پرتا رو نگو به خاطر عشقم یعنی چی .... با این کار عشقتم از دست میدی 

متاسفانه دخترا تو مجردی خیلی رویایی فکر میکنن

فکر میکنن عشق همه چی رو حل میکنه

حالا ما هرچی بگیم باز فایده نداره

چرا؟؟؟خب مجبور میشم بهم بزنم 

من ی بار نامزدیمو سر این مسئله بهم زدم ی بارم داشتم عقدم رو بهم میزدم که شوهرم پشیمون شد رفت خونه جدا برام گرفت

متاسفانه دخترا تو مجردی خیلی رویایی فکر میکنن فکر میکنن عشق همه چی رو حل میکنه حالا ما هرچی بگیم ب ...

آخ قربون دهنت برم فکر میکنن خونه شوهر عین خونه بابای آدمه هیچکدام اونجا دلسوزش نیست 

مادر پدرشوهرت چند سالشونه؟؟

پدرشوهرم فوت شده مادرشوهرمم هفتاد و خرده ایه

عزیزم به عنوان یک دختر حتما عزت نفس و شخصیت خودتو حفظ کن.در دوران دوستی بخاطر هیجانات قبل ازدواج فکر میکنی با عشق و علاقه راحت میتونی شرایط سخت و بگذرونی اما وقتی بری تو زندگی و هیجانات فعلی بر اثر گذر زمان کم بشه و ثبات پیدا کنه قطعا پشیمون میشی..وقتی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده با شما اینطور رفتار کردن قرار در اینده چقدر شمارو زیر سوال ببرن.لطفا قدر خوتونو شخصیت خودتونو بدونید

آخ قربون دهنت برم فکر میکنن خونه شوهر عین خونه بابای آدمه هیچکدام اونجا دلسوزش نیست 

یعنی بدون عشقم میشه ازدواج کرد خیلی دوسش دارم بخدا نمیتونم جدا بشم 

خدایی که بشدت کافیست ....