2777
2789
از شما با دختراشون زندگی میکنن؟؟

نه میگم وقتی از کار افتاده شدن با دخترها زندگی کنن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوای با مادرشوهر زندگی کنی؟؟

خونم طبقه بالاشونه دیگ پیششون هستیم 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
نه یعنی مادره نمیتونه کاراخونه شو انجام بده غذا و تمیز کاری و اینا 

میتونن نزدیک هم باشن یه ساعتی کسی بره کارهاشونو بکنه یا غذا ببره براشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه یعنی مادره نمیتونه کاراخونه شو انجام بده غذا و تمیز کاری و اینا 

خب نوبتی سر بزنید کاراشو بکنید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب هیچکی قبول نمیکنه من میخوام با پسری ازدواج کنم که خانوادش راضی نمیشن درصورتی که باهاشون زندگی کنم ...

انقدر از کار افتاداس ک همه ی کاراش با خودته؟

منظورم مثلا جابجا کردنش و ایناس

اخلاقش چجوریه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
انقدر از کار افتاداس ک همه ی کاراش با خودته؟ منظورم مثلا جابجا کردنش و ایناس اخلاقش چجوریه؟

پدرش که شبکاره نگهبانه روزا فقط خونه ست.مادرشم سنش 60سالشه یه گوششم نمیشنوه  کاراشو همین دوست پسر من انجام میده ظرف شستن و کارا خونه و اینا ولی وقتایی که خیلی کمرددرد و اینا باشه الانم میگه غذا پای تو باشه 

خدایی که بشدت کافیست ....
پدرش که شبکاره نگهبانه روزا فقط خونه ست.مادرشم سنش 60سالشه یه گوششم نمیشنوه  کاراشو همین دوست پ ...

ببین این شرایط آسونی نیس

زندگی با خونواده ی شوهر ی جا و انجام کاراشون اونم برای ی دختری ک تاالان خونه بابامامانش خورده خابیدع و نازشو کشیدن

اینکه شاید در اینده کاملا از کار افتاده شه و مجبور شی خودت جابجاش کنی حتی 

همه این چیزا رو در نظر بگیر و دقیق فکر کن و پیش ی مشاور خیلی خوب برو

خوشبخت بشی😘❤️