2777
2789
ولی اینقد زود قضاوت نکنید تو دعوا و بگو و مگو ک حلوا خیرات نمیکنن من با مردی ک دم ب دقیقه کتک بزنه ...

ببین عزیزم این رو بخون این قضیه رو استادمون تعریف کردن

این مراجعش از طریق تلگرام به استادم پیام داده بود و گفتن برای اثبات حرفشون حاظرن پیام های اون مراجع رو بهمون نشون بدن

ماجراشون اینجوری بود که خانومه اومده بود میگفت میخوام از شوهرم جدابشم ۶ ماه هم هست که تو کار جدایی هستمو دارم کاراشو انجام میدم

گفت شوهرم از هر نوع موادی که بگین و فکرشو بکنین میکشه

میاد خونه منو میزنه

ظرفامو میشکونه

وسایلمو میفروشه

به من محبت نمیکنه هیچ بازنهای دیگه هم در ارتباطه اونم با یکی هر شب میره پیش یه زن

بچمم که هیییچی اصلا هیچ محبتی بهش نمیکنه

(خداشاهده راست میگم کلاس های همسرداریم الان چند جلسش گذشته خواستین میتونم لینک کانال این استادمو بدم از خودش بپرسید)

استادم گفت خوب چرا اومدی پیش من برو طلاقتو بگیر دیگه اونم به هر حال گفت اره راست میگی باید طلاقمو بگیرم

استادم گفت تا تو این روند طلاقتو ادامه میدی توی این چند وقت هرچی من میگم تو انجام بده

بدون هیییییچ چون و چرایی

نگو نه اینو دیگه نمیتونم انجام بدم

نه زشته

نه من این کارو نکردم تاحالا

نه ولش کن و....

گفت حتی یکبارم نمیتونی حرفمو رد کنی

گفتن من مدام باهاش در ارتباط بودم میگفتم اینجا باید اینو بگی اونجا نباید اینو میگفتی و....

خداشاهده استادم گفت بعد از ۸ ماه

این آقا مواد رو گذاشت کنار

زن بازی رو بطور کاااااامل بوسید گذاشت کنار

رفت سر یه کار خوب

رابطش با بچشم خوب شد و باهاش حتی بازی میکرد

و خوب از رابطش با خانومش دیگه نگم

این ماجرا رو استادمون برای این تعریف کردن که بگن نقش رفتار زن در تغییر مرد خییییلی تاثیر داره

ان شاالله که همه ی زندگی ها تهش انقدر خوب بشه😍

همسرداری#  ‍ 

دیگه شرمنده خیلی طولانی شد😅

اینم فقط و فقط دوتا از گزارش هایی که دوستان بعد از کلاساشون دادن سلام استاد روستایی عزیزم واقعا ...

میشه اسمشونو بگین 

با چه اپلیکیشنی؟

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی فاصله سنی تو و خانمت چقده؟؟ اون چی بهت حس نداره؟ یه لحظه ترسیدم از ازدواج سنتی

خخخخ نترس ،،، منو همسرمم ازدواجمون سنتی بود حتی ی جورایی زورگویی اطرافیانم باعث شد 😁😁 ولی همین دو روز پیش بهش میگفتم منو تو عاشق هم نیستیم ولی همدیگه رو دوست داریم ، در واقع ب صورت کاملا منطقانه 🤭🤭 و مسالمت آمیز  کنار هم زندگی میکنیم ،، البته اون میگه نه من خیلی دوستت دارم ،،،  تا حالا هم از گل نازک تر ب من نگفته خدا رو شکر

همه ازدواجی سنتی بد نیستن کما اصلا همدیگه رو نمی شناختیم حتی

ولی حالا نبینمش دلم براش تنگ میشه 

خخخ شوهرتو مبزدی؟ شما هیکلی یا اون کوچولو؟ شوهرت گریه یا قهر نمیکرد؟😶

نه بابا شوهرم حداقل یه سر و گردن از من بلندتره😃

مگه بچه ست گریه کنه... ولی خب سرسنگین میشد🤦‍♀️

یه دفه بنده خدا نشسته بود نمیدونم از چیش اعصابم خورد شد... با بشقاب تو دستم زدم رو شونش.... 😖

واااای بشقاب نصف شد. لباسشم یه کوچولو پاره شد... 😣

اصن یه لحظه همه چی متوقف شد. جفتمون هنگ کردیم..خواهرم هم خونمون بود.. بیچاره شوک شد... 

واقعیتش خودم از عکس العملش ترسیدم.... منتظر یه طوفان بودم... 

فقط با یه لحنی گفت: ببین چه کارا میکنی؟😐  

به خاطر خواهرم(خیر سرم مثلا مهمون بود خونم) مدیریت بحران کرد😁

جوون بودم و جاهل🤦‍♀️

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

شوهر من نزده تا الان ولی من کلا اعصبانی بشم قاطی میکنم از این آی نفس کشا میشم دروغ چرا یکی دو باری این جور موقعه ها زدمش😂اخه میگیره آدمو نگه میداره 😂😂😂😂بزار بزنم داغان کنم خنک شم😂😑

مردی که رو زن دست بلنده مرد نیست  خیلی راست میگه بره بیرون رو بقیه دست بلند کنه ببینه چطوری... ...

آنگاه که وزد باد امتحان

معلوم شود مرد کیست 

و نامرد کیست

آقای مغرورِ تو آسمونااااا

شما فعلا زن بگیر بعدا روضه بخون😉😉😉

بعدشم کار درستی نیست 

ملتو واسه یه تشکر اسکل فرض می کنیااا☺️😉

آنگاه که وزد باد امتحان معلوم شود مرد کیست  و نامرد کیست آقای مغرورِ تو آسمونااااا شما فعلا ...

اسکل چرا 

یعنی همه مردا دست بزن دارن؟؟؟؟

یعنی یه مرد نیست که عاشقانه زندگی کنه با همسرش؟؟

موقتا اکانت دست منه
متاسفم وقتی میفهمم یکی مشکلش حل نشده یا داره طلاق میگیره خیلی ناراحت میشم

خودم همیشه از مشکلات خوشحال نمیشدم از طلاق واهمه داشتم کسی میخواست طلاق بگیره باهاش صحبت میکردم اما خودم انقد خوار و حقیر شدم ک توانایی ندارم برا خودم کاری کنم و تقدیر و سرنوشت نحسمو قبول کردم هر کسی از زندگی ی سهمی داره سهم منم اینه 

مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...