2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینقد زود قضاوت نکنید

تو دعوا و بگو و مگو ک حلوا خیرات نمیکنن

من با مردی ک دم ب دقیقه کتک بزنه و فحش بده شدید مخالفم

مردی ک خیانت کنه و تازه طلبکار باشه مخالفم

ک تو این سایت بارها ازشون گفتن

مردی ک بی کار و بی عار باشه مخالفم

مردی که بددهنه مخالفم

مردی ک بی غیرته و با زنا لاس میزنه ولی ادعای مرد سالاری داره مخالفم

اینا رو باید کشت 

ن دعوایی ک هر دو طرف مقصرن 

ک اونجا باید گفتگو کنن

یا سکوت بعد ک اروم شدن حرف بزنن

سلام منم ازدواجم سنتی بوده ولی ملاکم خونه و ماشین و... نبوده معیارم ایمان و اخلاق و صداقتشون بود ک ...

تهرانین؟

می شه معرفی کنی 

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
من ، وقتی خانمم میخواهد ظرف هارو بشوره من ✋ بلند میکنم میگم مگه من مردم عزیزم    

احسنت بر شما ای شیر مرد. آفرین بردستی که روبروی خانوم فقط برای شستن ظرفها بلند شود😅😅😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

اینجا همشون جنتلمن شدن 

ولی خدایی قبل اینکه شوهرم بخواد منو بزنه 

میزنمش در حد مرگ جنازشم از در پرت میکنم بیرون 

به سرایدار ساختمونم میگم همونجا یه چاله بکنه مثه سگ دفنش کنه بله من همچین خانم دکتری هستم 😎

البته هنو سینگلم 😂😂😂😂😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
تهرانین؟ می شه معرفی کنی 

عزیزم این مشاوری که میگم مجازی مشاوره میدن و کلاس برگزار میکنن

ادم مومنی هستن و هزینه هاشون خیلی کمه

اما فوق العاده دوستات با مشاوره هاشون نتیجه گرفتن

جدیدا دوره ی همسرداری رو برگزار کردن

امروز سر کلاسشون که بودم گفتم کاش همه یه دور میومدن و شرکت میکردن حداقل یه بارم شده توی عمرشون این مهارت ها رو یاد بگیرن واقعا فوق العاده بود

تهرانین؟ می شه معرفی کنی 

اینم فقط و فقط دوتا از گزارش هایی که دوستان بعد از کلاساشون دادن

سلام استاد روستایی عزیزم
واقعا به خاطر کلاس همسرداری ازتون ممنونم. همسر من فوت کردن و هنوز شرایط و فرد مناسب برای ازدواج مجدد پیش نیومده اما هر وقت دارم گوش میدم احساس میکنم اگر همسرم زنده بودن چه قدر زندگی مون بهتر و شیرین تر از زمان حیاتش می شد. ولی به آینده و زندگی جدید امیدوارم.
من از عروس عمه م هم خواستم تو کلاس شرکت کنن. قبلا خیلی ناراحت  بودن اما امروز بهم گفتن نرگس خانم خیلی ممنون بهم گفتی این کلاس شرکت کنم شوهرم رفتارش بهتر شده و حال زندگیم خیلی خوبه.
وااااقعا خوشحال شدم که پسر عمه م دنبال اینه که ببینه شما به خانمش چی گفتید که این قدر بهتر شده.
خدا رو شکر خدا شما رو برای راهنمایی ما فرستاد . خدا عاقبتتون رو ختم به خیر کنه و خوشحالی زندگی های مردم به زندگی و شادابی زندگی تون منعکس بشه انشاءالله 🌸❤️🌹🙏😘

سلام شب شما بخیر  همسرم بعد از پانزده سال زندگی جواب پیام من را داد ومن خیلی خوشحال  شدم در کل کلاسها خیلی خوب است وخیلی از تفاوتها را که قبلا نمی دونستم الان فهمیدم آرامش گرفتم وخودم خیلی آرامتر شده ام همسرم من و بچه‌ها  را به منزل خواهرم برد  و مجددا هم ما را به خانه برگرداند در حالی که هر وقت می خواستیم برویم می گفت با آژانس بروید و خیلی کم ما را همراهی  میکرد  نیست ها نه یکبار که هر کدام را چند بار گوش دادم واز آ نها  استفاده میکنم  وروز جمعه همسرم از من خواست پیاده روی برویم خیلی خوب بود و با هم صحبت  کردیم

عزیزم این مشاوری که میگم مجازی مشاوره میدن و کلاس برگزار میکنن ادم مومنی هستن و هزینه هاشون خیلی کم ...

میشه لینک کانال رو بدید ممنون

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
میشه لینک کانال رو بدید ممنون

بفرما عزیزم لینک کاناله

به ادمین پیام بدید شما رو توی گروه همسرداری و پاتوق مادرانه عضو کنن

گروه توی ایتاست

این کانال پاتوق مادرانه شهر مقدس قم میباشد.
جمعی از مامانایی که دغدغه تربیت کودک دارن
برنامه ها بصورت حضوری و مجازی است.
راه عضویت در پاتوق و ارتباط با ادمین👇👇

https://eitaa.com/joinchat/3377725469C5293641e1b

@Za93ya97
@Sa_917

بفرما عزیزم لینک کاناله به ادمین پیام بدید شما رو توی گروه همسرداری و پاتوق مادرانه عضو کنن گروه ت ...

ممنون

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز