2777
2789
عنوان

بی بی چکم عکس

697 بازدید | 27 پست

فردای موعدم زدم یعنی۳روز پیش 

الان۴روز تاخیر دارم هاله داره؟؟؟https://uupload.ir/files/r0e_۲۰۲۰۱۲۰۷_۱۹۵۶۳۹.jpg

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چی میبینمم    خیلی زود زدی..فردا هم بزن...مبارکت باشه..انشالله این ماه قسمت منم بشه

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

https://uupload.ir/files/x3ft_۲۰۲۰۱۲۰۶_۱۱۵۹۱۷.jpg

اینم اولش نمیدونم میبینید یا نه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

من یه هاله خیییییلی ضعیف میبینم. توکل به خدا انشالله که باردار باشی برای منم دعا کن

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من یه هاله خیییییلی ضعیف میبینم. توکل به خدا انشالله که باردار باشی برای منم دعا کن

شماهم واسه ما دعاکن

دومی روببین زیر۱۰ دقیقه صورتی انداخت فک نکنم باگوشی معلوم بشه

منفیه این حاله مال خود بی بی چک هست اگه بارداری رنگ صورتیه محو باشه مثبته گلم

پس چرا بی بی های قبلی اینطوری نمیشدن؟دومی رو ببین

پس چرا بی بی های قبلی اینطوری نمیشدن؟دومی رو ببین

هاله داره بارداری بی بی چک بیخودهاله نمیندازه لقاحت دیرتر بوده فردا یا پس فردا ازمایش بده ولی بذاری پررنگتر بشه بهتره ک مشکوک نزنه ازمایش.. برات پررنگ بشه ازمایشتم مثبت میشه خیالت راحت مبارکت باش