2777
2789
عنوان

پاستیل👏🏼😋😋😋😋😋😋

676 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین

من و دخترم خیلی پاستیل دوست داریم ولی میدونم که برای کبد هم ضرر داره

میخواستم بدونم اگه تودم پاستیل درست کنم تو خونه ضررش کمتره یا نه؟

وعاشق پاستیل نوشابه ایییم😋😋😁😁😁

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونگی باید ببینی از چه موادی درست میشه اگه از موادی درست میشه که ضرر نداره مشکلی نداره ولی در کل هر چیزی زیادش خوب نیس تفننی بخورید

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

منم دوست دارم 

ژلاتین بخر خودت با آب میوه درست کن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خونگی باید ببینی از چه موادی درست میشه اگه از موادی درست میشه که ضرر نداره مشکلی نداره ولی در کل هر ...

زیا  زیادم نمیخورم ولی خیلی دوست دارم

در عوضش لب به پفک و چیپس و شکلات نمیزنم شاید سالی دو بار بخورم اینارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

مگه با آب میوه میشه؟

آب پرتغال بگیر 

ژلاتین رو کمی بیشتر بهش بزن  و بذار  خودش رو بگیره 

یا آب هویج 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

پاستیل میوه ای بدون رنگ و اسانس در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/b72fcc5db0d2b627e75e7adb4d6c9faf

مواد لازم برای۸ نفر

پودر ژلاتین   ۴ قاشق غذا خوری

آب    به مقدار لازم

آب انار   1  لیوان

شکر   ۳/۴ لیوان

گلوکز مایع   ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

۱- ابتدا پودر ژلاتین را با مقدار بسیار کمی آب (حدود ۷ قاشق غذا خوری) بن ماری میکنیم.

۲- در ظرف دیگر آبمیوه و شکر و گلوکز را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی یک جوش زد از حرارت بر میداریم.

۳- ژلاتین بن ماری شده را با محلولی که روی حرارت داشتیم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم.

۴- اگر احساس کردید محلول یکدست نیست از صافی رد کنید.

۵- و سپس در قالب های سیلیکونیه کوچک قرار دهید.

۶- بعد از حدود ۲ ساعت در یخچال بودن کاملا آماده است.

سایر نکات

آب فقط در حدی  که ژلاتین بن ماری شود

میزان شکر بنا به ذائقه و آبمیوه ی انتخاب شده قابل تغییر است.

اگر پاستیل با طعم متفاوتی را میپسندید میتوانید مقدار ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو هم به مواد اضافه کنید.

بهتر است از آبمیوه هایی که رنگ بهتری دارند استفاده کنید که نیازی به اضافه کردن رنگ نداشته باشید.مثل آب انار و آب آلبالو.

اضافه کردن گلوکز باعث کش دار شدن و حالت ارتجاعی پاستیل میشود.

بهترین قالب پاستیل به نظره من قالب نوشابه و خرسی هستش.یه نوستالژییه خاصه برای دهه شستی ها.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com

پاستیل میوه ای بدون رنگ و اسانس در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/b72fcc5db0d ...

مرسی عزیزم🤗🤗🤗🤗🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت