2777
2789
عنوان

بیماری کشنده جدید

88 بازدید | 10 پست

تو هند 130 نفر بر اثر بیماری ناشناخته کشته شدند.

غزل خداحافظیمونو باید بخونیم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر آلودگی آب بوده.تا از چیزی مطمئن نیستین جایی بازگو نکنین لطفا.به اندازه ی کافی فشار و استرس روی ...

آلودگی آب بود نمیگفتن بیماری ناشناخته

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
اون خبری که من خوندم نوشته بود علتش آلودگی آب بوده.ولی حرف من چیز دیگست.میگم مطمین نییستی منتشر نکن.

والا من نرفتم کند و کاوش کنم تو هند که مطمئن بشم،تو سایت خبری زده بود منم اینجا گفتم،خبرش هم داره میپیچه

اون بیماری بخاطر اب اشامیدنی غیر استاندارد بود و اصلا واگیر دار نیست،پیج دکتر کیوان میرهادی رو دنبال کنید تا اخبار معتبر رو بشنوید.

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
اون بیماری بخاطر اب اشامیدنی غیر استاندارد بود و اصلا واگیر دار نیست،پیج دکتر کیوان میرهادی رو دنبال ...

https://www.isna.ir/news/99091813910/گزارش-اولیه-از-بیماری-ناشناخته-در-هند-منتشر-می-شود

https://www.isna.ir/news/99091813910/گزارش-اولیه-از-بیماری-ناشناخته-در-هند-منتشر-می-شود

خوندم عزیزم این خبرو،اما ثابت شد بخاطر اب اشامیدنی بوده این بیماری،واگیر دار نیست مثل کرونا،پیج دکتر کی،یا ویرا رو دنبال کنید تا اخبار بروز و معتبر رو دنبال کنید عزیزم❤

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜