2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

197 بازدید | 13 پست

میخاهم بنویسم ازخودم ازدردهایی که کشیدم از حرف های نزده پنهان شده درسینه ام .دردودلی بیش نیست حرفهایم دلتنگی هایم فریادمیزنند دلم کسی رامیخاهدکه پای صحبت هایم بنشیند

متولدکه شدم امیدی به زنده موندنم نبودنوزادی ضعیف ولاغر که به زورنفس میکشید مادرم خیلی اشک ریخت خیلی دعاکرد اما کاش هیچ وقت اشکی نمیریخت.دعاهایش گرفت وزنده ماندم الان بلای جونش شدم هرروز هرروز هزاردفعه میگوید خدایا ازروی زمین برش دار.کودک که بودم تنهایی هایم دردناک شد آن روزها که مورد سوءاستفاده جنسی قرارمیگرفتم ان روزها که تنم توسط دیگری احاطه میشد شب هایم کابوس بود وترس کودکی شاد وخرم درده سالگی نابودشد .به پشت سرم که مینگرم دردهایم زیادی گله میکنند خدایا من یک زنم این همه دردشانه ای مردانه میخاهد

تقدیم به تمامی دختران معصومی که مورد سوءاستفاده قرارگرفتند این نوشته تقدیم به بهترین دختری که با مشکلات جنگید والان دختری به نام مهرسا دارد

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=167688054]😐😐😐😐😑😑😑😑[/Q

فقط یه دلنوشته ای کوتاهی بودکه تقدیم حضورتان کردم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

شاد و خرم نرم و نازک چست و چابک...

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
[QUOTE=167688054]😐😐😐😐😑😑😑😑[/Q فقط یه دلنوشته ای کوتاهی بودکه تقدیم حضورتان کردم

یعنی  دیگه نمیگی

میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه

شش ساله بودم که از لذت های بچگیم فقط بازی درحیاط خانم جان و خودن آلوچهرهایش نصیبمان شده بود یادم می آید مادرم همیشه یابیمارستان بود یا هروقت هم خانه بود حوصله من رانداشت

شش ساله بودم که از لذت های بچگیم فقط بازی درحیاط خانم جان و خودن آلوچهرهایش نصیبمان شده بود یادم می ...

مادرم رامی گویم ازوقتی که خانم جان عمرش رابه شما داد دیگرجایی نبود که شب ها من رابگذاردوراحت به کارش برسد بااین حال خواهربزرگترم وهمسرش موظف بودند شب هایی که مادرم شیفت است از من مراقبت کنند

اسی هستی نیستی🙄تاپیک بی حاله انگار

جانم اینجام متن کامل براتون نوشتم ولی یهوپاک شدنمیدونم چرا

یکی دوشب خواهرم وهمسرش آمدند وخانه ای ماماندند و چند شبی هم من رفتم .

روز یکشنبه بود ساعت شش بعدازظهر مادرم مثل همیشه من را خانه خواهرم برد ورفت وارد خانه شدم ودیدم ای دل غافل خواهرجان خانه تشریف ندارند و خواهرشوهرم تنها درحال درست کردن چایی هستند نگاهی به من کرد وگفت عه سایه امدی منتظرت بودم خندم گرفت لباسهایم رادراوردم وروی مبل نشستم