2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همونجور که حساب کرده بودم 12هفته و 5روز حساب کرده بودم رفتم ان تی تو برگه هم همونو نوشته بود

اخه ۳۰مرداد پریود شدی 

بعد تاریخ زایمان بهت ۱۱خرداد داذن

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اخه ۳۰مرداد پریود شدی  بعد تاریخ زایمان بهت ۱۱خرداد داذن

اولش ک برا سونو قلب رفتم یک هفته فرق داشت بعدش از همون حساب کردم تا ان تی رفتم درست بود دیگ

همه کسم دخترم❤
اولش ک برا سونو قلب رفتم یک هفته فرق داشت بعدش از همون حساب کردم تا ان تی رفتم درست بود دیگ

اها 

به منم یبار گفت زایمان ۱۰خرداد 

چند روز پیش گفتن هفت خرداد

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اها  به منم یبار گفت زایمان ۱۰خرداد  چند روز پیش گفتن هفت خرداد

سونو دقیق نیستش دیه هرموقع وقتش بشه نی نی میاد.به دوستم گفته بودن 22مهر ولی 28ام زایمان کرد

همه کسم دخترم❤

راستی مامانم سر خواهر کوچیکم دوروز دیرتر میره برا زایمان 

وقتی خواهرم بدنیا میاد دور از جونش نفسش بالا نمیومده.داشته خفه میشده 

انقدر دکترا مشت میزنن تو کمرش و میذارنش دستگاه تا حالش خوب میشه،بنظرم ریسک نکن برا تاریخ تولد 

بذار خودش به موقع بدنیا بیاد

راستی مامانم سر خواهر کوچیکم دوروز دیرتر میره برا زایمان  وقتی خواهرم بدنیا میاد دور از جونش ن ...

فقط خردادی بشه 😂دیگ چیزی نمیخام هرروزش ک اومد اومد

همه کسم دخترم❤
فقط خردادی بشه 😂دیگ چیزی نمیخام هرروزش ک اومد اومد

حالا من دوست دارم اردیبهشتی بشه 

چون شوهرم تولدامون رو با هم میگیره😂😂😂

😂😂سزارین بشو اردیبهشتی بشه

از بخیه هاش میترسم 

میگن بعد از زایمان اذیتت میکنه