2777
2789
دست خودت نیست که 🤣🤣 به من کفتن دختره  سوم دی انومالی دارم  ۲۴اذر هم آزمایش خون

الهی خداحفظش کنه.من هنو برام ننوشته دکترم 29ام ویزیت دارم برم ببینم چی میگه.سزارین مگه چند هفتگی بدنیا میاد؟

همه کسم دخترم❤
الهی خداحفظش کنه.من هنو برام ننوشته دکترم 29ام ویزیت دارم برم ببینم چی میگه.سزارین مگه چند هفتگی بدن ...

دو هفته زودتره 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خداحفظش کنه.من هنو برام ننوشته دکترم 29ام ویزیت دارم برم ببینم چی میگه.سزارین مگه چند هفتگی بدن ...

دوست داری بچت دختر باشه یا پسر

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
یعنی 38هفتگیه

اره 

البته یه وقت دیدی بچه زودتر اومد 

بستگی داره کی قدم رنجه بفرماید🤣🤣

اره  البته یه وقت دیدی بچه زودتر اومد  بستگی داره کی قدم رنجه بفرماید🤣🤣

😂😂برم پیش دکترم باید ازش بپرسم میگم بخاطر فشارم طبیعی میتونم بیارم یا نه

همه کسم دخترم❤
زیاد جنسیتش برام فرقی نمیکنه اما شوهرم دختر دوس داره

من میخوام از جفتش داشته باشم 

اولی که دنیا اومد سال بعد برا دومی اقدام میکنم و پنج سال بعدم برا سومی اگه زنده بودم و تمااااااام😂😂

من میخوام از جفتش داشته باشم  اولی که دنیا اومد سال بعد برا دومی اقدام میکنم و پنج سال بعدم بر ...

😂😂من از الان اسم دومی رو میارم شوهرم میگ نه دومی در کار نیس فقط یدونه😂

همه کسم دخترم❤
😂😂برم پیش دکترم باید ازش بپرسم میگم بخاطر فشارم طبیعی میتونم بیارم یا نه

طول سرویکست چنده؟ راستی درذ واژن هم داری؟شکمت بزرگ شده؟

😂😂من از الان اسم دومی رو میارم شوهرم میگ نه دومی در کار نیس فقط یدونه😂

من از هشت تای شوهرم کردمش سه تا🤣🤣🤣🤣

تو ان تی 37بودش.عاره یه وقتایی تیر میکشه.شکمم هم بزرگ شده

سن بچت با سن سونو فرق داشت؟

خخ خوبه ک شوهرت انقد مشتاقه.شوهر من میگ بچه فقط یدونه ک خوب برسیم بهش

در روز چکار میکنی؟من خیلی حوصلم سر میره