2777
2789

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم.

ما داریم یه پژوهش کشوری در مورد زنان و کرونا انجام می دیم، اگر زن هستید و متاهل ممنون میشم سواالات ما رو در صورت تمایل پاسخ بدید .لطفا پس از زدن دکمه ی شروع کد عددی را وارد کنید .هر استان کد مربوط به خودش رو داره که براتون مینویسم فقط اگر ساکن این استان ها  تاکید میکنم فقط این استان ها هستید  (در هر شهری از استان با هر سنی )هستید وارد لینک بشید و کد مربوطه را وارد کنید .

کد استان آذربایجان شرقی  50743

کد استان آذربایجان غربی  50744

کد استان اصفهان  50746

کد استان البرز    50747

کد استان بوشهر  50748

کداستان تهران  50479

کد استان خراسان رضوی  50752

کد استان خوزستان  50754

کد استان سیستان  50757

کد استان فارس  50758

کد استان گلستان  50765

کد استان مازندران  50768

کد استان همدان  50770

با دقت کد استانی خودرا بع خاطر بسپارید و وارد پرسشنامه شوید .ممنون از وقتی که می گذارید.

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/Z5mJ1Np

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا واقعا مهربونه و بارها معجزه ازش دیدم 

درست تو تاریکترین نقطه از زندگیم به دادم رسید بارها نیتونست مچمو بگیره ولی دستمو گرفت

خدایا ازت ممنونم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم.

ما داریم یه پژوهش کشوری در مورد زنان و کرونا انجام می دیم، اگر زن هستید و متاهل ممنون میشم سواالات ما رو در صورت تمایل پاسخ بدید .لطفا پس از زدن دکمه ی شروع کد عددی را وارد کنید .هر استان کد مربوط به خودش رو داره که براتون مینویسم فقط اگر ساکن این استان ها  تاکید میکنم فقط این استان ها هستید  (در هر شهری از استان با هر سنی )هستید وارد لینک بشید و کد مربوطه را وارد کنید .

کد استان آذربایجان شرقی  50743

کد استان آذربایجان غربی  50744

کد استان اصفهان  50746

کد استان البرز    50747

کد استان بوشهر  50748

کداستان تهران  50479

کد استان خراسان رضوی  50752

کد استان خوزستان  50754

کد استان سیستان  50757

کد استان فارس  50758

کد استان گلستان  50765

کد استان مازندران  50768

کد استان همدان  50770

با دقت کد استانی خودرا بع خاطر بسپارید و وارد پرسشنامه شوید .ممنون از وقتی که می گذارید.

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/Z5mJ1Np

عاشقشم💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍😍😍😍

سراسر عشق و لطف و رحمت و مهربونیه

مشکلاتم بستگی داره چجوری بهشون نگاه کنی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

فعلا باهام قهره حاجتمو نمیده🙂💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

خدابرای من مثل یه نوری هست توتاریکی مطلق💚💚💚💚

خیلی دوسش دارم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚