2777
2789

اسی گفتی بلایک

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم که اگه هنوز ازدواج نکردین و اضافه وزن دارین حتما به فکر باشین چون بعد ازدواج ب مشکل نخورین ...

خوب بگوییدچه کنیم 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
اینم بگم که اگه هنوز ازدواج نکردین و اضافه وزن دارین حتما به فکر باشین چون بعد ازدواج ب مشکل نخورین ...

زود بگو لطفااااا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من   هم تپلم

هرکاری میکنم لاعر نمیشم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خب اول تصمیم جدی گرفتم که مممممن بااااید لاغر شم و خلاصه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیس 😑 بعد فککردم من چه چیزایی در طول روز میخورم بلهههههههه چشمتون روز بد نبینه انواع و اقسام بیسکوییت و شکلاتا و پنیر پیتزاها و چیپس و پفکلا و خلاصه وقتی از پای سفره بلند میشدم فقط ۱۸ چرخ میتونست بلندم کنه عزیزان

عاقا دارم میگم دیگه الان بهتون میگم اصلا نمیخاد از دیوار راست بالا برین یا نمیخاد وزنه ۱۰۰ کیلویی جا به جا کنین 

من شروع کردم وقتی در یخچال و وا میکردم شکلات میدیدم دیگه بر نمیدونستم بخورم میگفتم نه من نمیخورم یا چیپس میدیدم یا پفک و شکلات و چیزایی که وقتی میخوری احساس شیرینی تو دهنت میکنی به جاش آب جوش میاوردم وقتی ولرم میشد با عسل قاطی میکردم میخوردم روزی  ۲ ۳ بار هروقت شیرینی میخاستم اینکار میکردم یا یه قاشق عسل فقط بقیه اش میگم الان 

و با یه مشاور تغذیه صحبت کردم گفت تو کلا قندیجات نخور شیرینیجات نخور و آب عسل بخور آبشم جوشیده باشه بچه ها من ۴ روز صبح و ظهر و شام آش خوردم ینی آشی که داخلش سبزی زیاد و لوبیا نخود زیاد داشت و داخلش رشته اش کم بود 

کلا یادم نیست آخرین باری که پنیر پیتزا یا ماکارونی یا ۲ تا بشقاب برنج خوردم کی بود و همینجور حس میکردم که رفته رفته دارم لاغر میشم نه ورزش کردم نه وزنه زدم نه غذا نخوردم...همه چی به جا بود فقط چیزایی اضافی نمیخوردم