همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛ خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارندهیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واو🤣اتفاقا شوهرم گفته محکم جواب بده ..اما همون میخوام باخنده باشه ک ملس از اب دربیاد🤣🤣🤣🤣
شوهرت میگه محکم جواب بده ولی وقتی یه جایی بحث بالا گرفت خانوادشو ول نمیکنه شاید بهت نگه ولی تو دلش میگه این اخم و تخم تقصیر خودشه تیکه میشنوه طبق تجربم بهت میگما😁
🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
من ترکیبی میرمم خخخ رسمی ام اما با خنده جوابشونو میدم همیشه ام دادم هیچوقتم پشیمون نشدم اما صمیمی نم ...
اره منم چون لبخنددارم و مهربونم یکی دوبار ک جواب دادم سرستگین مادرشوهرم توقع نداشت و ناراحت شده بود اگه با خحده میگفتم بهتر بود ..اول باختده میرم ی مدت اگه از رو نرفتن کم کم خنده رو حذف میکنم ب جواب عادت کنن
اره الان انقد بدم میاد ازش مخصوصا مادرشوهرمو چون تلنبارشده
نباید بذاری بمونه برا بعد منم اوایل نگه میداشتم
ولی الان نه همونموقع جواب میدم هرکی هم میخواد هر برداشتی دوس داره بکنه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
والا منواسه زنداداشم این مشکل پیش اومده اون طعنه و میده و فحش میده منم مثل خر نگاه میکنم یه ماهه یاد گرفتم جوابشو بده با خنده البته ناراحت میشه ولی بهتر از اینه که حرص بخورم
دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭