2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

40 بازدید | 8 پست

تو رو خدااااا بگید من با این بچه چیکار کنم... الان چهار ماه و میمه خواب ندارم....زانو هام دیگه دارن سابیدگی میگیرن از بس راه رفتم و چرخوندمش. همه دارویی دادم بهش به جز داروی رفلاکس که اونم تا حالا هیچ دکتری تجویز نکرده. چند بار شیر خشکشو عوض کردم ولی هیچی به هیچی. آخه من چیکاررررر کنم....موقع مدفوع کردنم خیلی زور میزنه ها ولی اصلا دفعش سفت نیست که بگم یبوست داره... دیگه دارم جون میدم از خستگی و بیخوابی

پسرمنم چهارماهو نیمه یکسرره زررررر نقق واای

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجورن اخه من بچه دیدم بالاخره یا روز میخوابه یا شب. لااقل همش گریه نمیکنه....من دارم دیوونه می ...

من که ازدیروز کمرم گرفته اینم بغلیه نشسته بغل میکنم گریه میکنه میخواد بخوابه که اصن یه وضعیه جیع گریع نخوابه براش لالایی بذار من کالسکه اوردم توخونه راش میبرم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اگه میخوای هم خوابش درست بشه هم مدفوعش کاری که من کردم بکن علیه من که جواب گرفتم.

روزانه 5تا دونه برگ نعنا اگه ارگانیک باشه که عالیه با یکم نبات و یک لیوان آب بذار روی گاز با شعله ی کم بذار بجوشه تا دم بیاد و رنگش برگرده. اینی که میگم همون نعناداغ هست کلی نباتش خیلی کمتره

هرروز بریز تو شیشه یا با قاشق بهش بده.مثلا روزی4تا قاشق مرباخوری بهش بده خیلی خوبه 

من برای یچم اینو تا دوسالگی میدادم خوب بود.خواب و مدفوعش درست شد

من که ازدیروز کمرم گرفته اینم بغلیه نشسته بغل میکنم گریه میکنه میخواد بخوابه که اصن یه وضعیه جیع گری ...

کالسکه تو خونه😂😂😂 بیچاره مامانا

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
کالسکه تو خونه😂😂😂 بیچاره مامانا

چکار کنم دیگه بخدا از کمر فلج شدم مهره هام همه درد میکنه از دیشب کمرم گرفته دولا راه میرم

چکار کنم دیگه بخدا از کمر فلج شدم مهره هام همه درد میکنه از دیشب کمرم گرفته دولا راه میرم

این بیچاره شدنم آرزوست😔

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
این بیچاره شدنم آرزوست😔

انشااا یه دوقلو خدا بهت میده