من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
میگم مهم نیس برام نمیگیری؟ نمیفهمی؟ از این به بعد هر غلطی دلتون میخواد بکنید توئم فردا پسفردا می ...
😂😂😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
نره هم دیگه نمیشناسمش قلبم درد میکنه از دیشب اینقدر گریه کردم چشام پف کرده ولی خوب بهم یاد داد وا ...
پارماااااا😂😂 الان نظرت نسبت به این تاپیک واینا چیه؟
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
یکی ب داداشم پیام داده بود ببخشید بازوهاتون خوردنیه یا بردنی؟؟
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..