2777
2789
عنوان

نیوش/

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 82 پست
برام مهم نیس

ببین هستی خانوم تو اگ درد منو میفهمیدی هیچ وقت ب خودت اجازه نمیدادی همچین تاپیکی بزنیو تو تاپیک نگار هرچی از دهنت در اومد بارم کنی 

حداقل ب حرمت دوستی ای ک قبلا داشتیم این بچه بازیارو در نمیاوردی 

واقعا متاسفم برا خودم ک کسایی رو عین خاهرم دونستم ک تا تقی و توقی میخوره میزنن زیر همه چیو دوستیشونو فراموش میکنن💔

من بهت بی حرمتی کردم؟

من بهت توهین کردم ک الان داری میگی برو ب درک و هر قبرستونی ک میری و فلان؟

ولی این حقم نبود هستی خانوم 

حالا برو و خوش باش...

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
@newsha_     هممونو ناراحت کردی..خاک تو سرت/

بخدا من حالم از همتون بدترع 

لااقل شما دیگه این حرفو نزنین

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باریکالا/ بسیار فرزند شایستع ای هستی/ @newsha_      گوسالع جایی نرو...قول میدم ط ...

نح من طلاق میخام

بچه رو هم بردار واسه خودت👊🏻😒😂😂

لغوش زدم دیگه چرا اصرار میکنی؟اگه بیادم برا من با کاررای دیگه فرق نداره اون چس محلم زیادش بود خیلی ...

باشه من بی ارزش من بی لیاقت من ارزش همون چس محلم نداشتم 

تو از ارزشات بگو فیض ببریم:/

ببین هستی خانوم تو اگ درد منو میفهمیدی هیچ وقت ب خودت اجازه نمیدادی همچین تاپیکی بزنیو تو تاپیک نگار ...

تو برو خوش باش

میدونی من چقدر گریه کردم؟میدونی؟بچه بازی؟مت تو پیوی میگم بگو چته میگی چه خوشت بیاد چه بدت بیاد

خوب بزو من چیکارتم من خر کیم ن 

هر دردی که داشتی از دردای من بدتر نبود هیچوقت از دردام بهتون نگفتم

صبح قلیم تیر کشید وقتی تاپیکتو دیدم اونوقع میگی متاسفی هه!

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
تو برو خوش باش میدونی من چقدر گریه کردم؟میدونی؟بچه بازی؟مت تو پیوی میگم بگو چته میگی چه خوشت بیاد چ ...

من هرچی هم ک گفتم فک میکردم دوستمی با جنبه ای 

فک نمیکردم تا تقی ب توقی میخوره دست پیش میگیری 

ولی اینو قبول کن ک خیلییییی تند رفتی:/ 

من یک کلمه بهت گفتم چ خوشت بیاد چ نیاد من دارم میرم 

تو برو تاپیک خودتو بخون حرفی موند ک بهم نزده بودی؟

خدایی خودت روت شد طومار بنویسی و ابروی خودت و منو تو سایت ببری؟

همه ی سایت باید بدونن ما چ مرگمونه؟

من هرچی هم ک گفتم فک میکردم دوستمی با جنبه ای  فک نمیکردم تا تقی ب توقی میخوره دست پیش میگیری& ...

اره من بدم

یه کلام گفتی؟میتونستی تاپیک بزنی ولی توضیح ندی

باشه باشه من بدم

من تند رفتم تو که خوبی میدونم😊

برو خوش باش

انگلیس میحرفم؟عربی؟المانی؟نمیگیری چی میگم میگم بزار بره گمشه  فک کردی من خوشجال میشم از موندن ...

من ک دیر یا زود ب قول خودت میرم گم میشم

باشع عزیزه دلم متنفر باش 

ولی اینم بدون ک زمین بدجور گرده

ی روزی تو مجازی تو بدون اینکه چیزی از من بدونی سریع منو قضاوت کردی و هرچی ک از دهنت در اومد بازم کردی فقط امیدوارم تو زندگی واقعیت سرت نیاد....

من ک دیر یا زود ب قول خودت میرم گم میشم باشع عزیزه دلم متنفر باش  ولی اینم بدون ک زمین بدجور ...

ببند دهنتو 

من سرم بیاد؟اتفاق امیدوارم اونجوری که دل من شکست سر تو نیاد

متنفر نیستم ازت از هیچکی نیستم میدونی چرا چون تنفر باعث دوباره دوست داشتن میشه نمیخوام دوباره سرم بیاد

من چیکارت دارم میخوای باش میخوای نباش

ببند دهنتو  من سرم بیاد؟اتفاق امیدوارم اونجوری که دل من شکست سر تو نیاد متنفر نیستم ازت از هی ...

کووووور😐😐

اون چشاتو واکن اون بالا ببین ک نوشتم *سرت نیاد*

قشنگگگگگ معلومه اصن تنفر نداری😊

اون حرفای برو ب درکو بی معرفتو قبرستون و اینا هم لابد از سر عشق و علاقس

کووووور😐😐 اون چشاتو واکن اون بالا ببین ک نوشتم *سرت نیاد* قشنگگگگگ معلومه اصن تنفر نداری😊 اون ...

از بشف و علاقه؟

اگه برام مهم نبودی قلبم بخواطر رفتنت درد نپیگرف

تو هرجور دوس داری فک کن نیوشا خانم

هرجور که دلت میخواد💔

از بشف و علاقه؟ اگه برام مهم نبودی قلبم بخواطر رفتنت درد نپیگرف تو هرجور دوس داری فک کن نیوشا خانم ...

اولا اینقدر گیره تو نیستم اونقدرم برامه مهم نیستی که واسع ی دعوای مسخره ک خودمم قبلنا تو دنیای واقعی روزی صدبار ازین دفوا ها داشتم بیام تو جمعتون 😑

دومنا ریپ زدم ک نمیدونم چی گفتم ک گفتی ریپ نزن حوصلع ندارم یچی بت میگم 😐😐😐😐😐

بعدشم اونم لایک کرد دلش خاسته تا از حسودی بترکیییی

پس دیگ نرو پشت سرم تایپک بزن حالش نرمال نی وگرنع بد میبینی اوک ؟؟ 😒😒😒😒

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
اولا اینقدر گیره تو نیستم اونقدرم برامه مهم نیستی که واسع ی دعوای مسخره ک خودمم قبلنا تو دنیای واقعی ...

😏چیکار میکنی مثلا؟

من مودبانه جوابتو دادم راشتم گفتم حالم خوب نبود ناخواسته دلتو میشکوندم گفتم برو بیرون بهم گفتی اسکل😐تاپیکامم چک نکن😑

😏چیکار میکنی مثلا؟ من مودبانه جوابتو دادم راشتم گفتم حالم خوب نبود ناخواسته دلتو میشکوندم گفتم برو ...

ریپ نزن خداوکیلییییی 

حالا کع گفتی معطل شدم هرروز بیام تایپکاتو چک کنم😐😑

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!