2777
2789

سلام.به نظر شما میشه روش حساب کرد؟من میدونم با قوی شدن تو این شغل شانس ورود به شرکتهای بین المللی مثل اینتل وجود داره ولی خیلی سخته خیلی

من علاقه اصلیم و تخصص اصلیم شبکست ولی توش سابقه کار بالا نداره و فعلا 4 ماه شده

به نظرتون بزارم بعدها تغییر شغل بدم یا تو همین حوزه بمونم؟قصد دارم مهاجرت کنم 

به نظرم اگر بخوای مهاجرت کنی راه اصلی شما همون تخصص تون تو شبکه اس نه این شغل

ببینید مشکلی که برای ویزای کار برای ایرانی ها وجود داره اینه که کشورهای خیلیییی کم و نادری به ایرانیا ویزای کار تو امور غیر تخصصی می دن

شانس شما برای ویزای کار داشتن تخصصه، help desk من شخصا بعید می دونم شما رو به اونجا برسونه

یه زمانی ایرانیا وپزا می گرفتن برای بسته بندی مواد غذایی تو کارخونه، ساخت و ساز، منشی گری و امور از این دست 

الان دیگه اینطوری نیست، کاری براتون مهاجرت رو میسر می کنه که پیدا کردن شخصی با مهارت مشابه برای شرکت های مستقر در اون کشور دشوار باشه

با ادامه دادن تخصص تو شبکه می تونید مهاجرت کنید ولی هلپ دسک رو بعید می دونم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به نظرم اگر بخوای مهاجرت کنی راه اصلی شما همون تخصص تون تو شبکه اس نه این شغل ببینید مشکلی که برای ...

این شغل به رشتم مربوطه...نگاه کردم دیدم تو کشورهای دیگه هم نیاز به این شغل هست ولی من به این شغل به چشم کارگری کردن با کلاس نگاه میکنم موضوع اینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شغل به رشتم مربوطه...نگاه کردم دیدم تو کشورهای دیگه هم نیاز به این شغل هست ولی من به این شغل به ...

تو همه کشورها نیاز به این شغلا هست نه اینکه نباشه، اما مهاجر ایرانی برا این شغلا نمی گیرن، به دلایل شرایط سیاسی موجود

یا خودشون نیرو تربیت می کنن یا از کشورهای دبگه ای وارد می کنن

مشکل خود شغل نیست، مشکل شرایط کنونی ایرانی هاست

شما باید به یه حدی از تخصص دست پیدا کنی تو زمینه شبکه که براشون غیرقابل جایگزین باشی تا حد زیادی

یعنی یه شرکتی شما و رزومتون رو ببینه بگه اقا الا بلا ما این فرد رو لازم داریم تخصصش نیازه به طور خاص

به نظر خودتون تربیت به نیرو تو زمینه هلپ دسک چقدر دشواری داره؟

به نظرتون تربیت نیرو تو زمینه های تخصصی تر و بالاتر شبکه چقدر دشواری داره؟

به هر حال اپلای کنید اگر تمایل دارید، اما حواستون باشه وقت و انرژیتون هدر نره

من پیشنهادم اینه دنبال تخصص باشید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!