ab1444cdifg مدیر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 475 عنوان عاشق.... | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 42 پست تابه حال شخصی رو دیدید که کسی رو از جونش بیشتر دوست داشته باشه ؟یا اگر برای خودتون پیش اومدهتعریف کنید 😊 1399/09/18 | 07:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خودش ازم خواست امروز بترکونمش باشه گلم میزنم الان عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 دخترتم زود شوهر دادی؟ بله اونم ۱۶سالگی ازدواج کرده عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
نیکی0 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 70627 باشه گلم میزنم الان مرسی مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 جوان ترین مادر بزرگ جهانی که انگاری آره😁 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
سرهو عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 3953 بله اونم ۱۶سالگی ازدواج کرده از خدا میخوام من دخترام زود بزرگ شن طلاقمو از این شوهر بی عقل بگیرم خیلی تنهام
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 از خدا میخوام من دخترام زود بزرگ شن طلاقمو از این شوهر بی عقل بگیرم خیلی تنهام وای همدردیم که😔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
سرهو عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 3953 وای همدردیم که😔 شما که شوهرت فوت شده خوشبحالت من که میدونم هست وهر چهار ماه یکبار سمتم نمیاد واعتیاد داره چی😭😭😭😭😭
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 شما که شوهرت فوت شده خوشبحالت من که میدونم هست وهر چهار ماه یکبار سمتم نمیاد واعتیاد داره چی😭😭😭😭 ... نگفتم شوهرم فوت شده گلمعشقم وگفتم شوهرم هست و هرروز ازدیدنش عذاب میکشم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
sahebعشق عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1175 آره عشقمو از جونم بیشتر دوس دارم بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
سروع عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 2999 بزارچندموردکاراشوبگم البته ماام مثل همه ی زنوشوهرادعواوایناداریما ولی خب کلن همودوست داریم مثلن من اگه بخام شب خونه نباشم نمیتونه بخابه یا همش سعی میکنه وقتایی که خونست ازصبحش کلن وقت بزاره پیاده روییواین جورچیزاکه بهمون خوش بگذره وای یکاردیگشم اینه همش میخادکارای منوتقلیدکنه 😂😂😂درکل همه ی ایناازاول زندگیمون نبودطول کشید تاهمچی بشه اونجوری که میخام البته رفتارای خودمم بی تاثیرنیسناکلن همه عاشقمن (اعتمادبه نفسوحال کردی)😁😁
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من آنقدر بی عرضه هستم نمی تونم برم دادگاه توان یک ثانیه گریه واشک بچهامو ندارم دوقلوی میگم باشم هر ج ... چراحضانت بچه هات و نمیگیری؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂