2777
2789
عنوان

از کجا میفهمن

210 بازدید | 33 پست

من هروقت تصمیم میگیرم جواب یکیو بدم اون خودش زودتر می فهمه 😐🤣🤣🤣دور برمن نمیاد چرا دقیق همون روزی ک امادم و جواب تو چنته دارم اون بهم گیر نمیده ..از چهرم معلوم میشه؟🤔چهرم ک عادیه فک کنم از لحنم میفهمن 🤔🤔🤔🤔🤦‍♀️ 

انقد ترس داره ک طرف نمیاد؟🤔شمام اینجورید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگه🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میگه زهرا من مواقعی ک حرف دارم خیلی تابلو میشم ک کاری بهم نداری چیزی نمی گی😂😂🧡یعنی پخش شده بودم😂😂بهش میگم جدیدا یجوری شدی ادم میترسه یه چیزی بگه😂💔

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
🤣🤣🤣🤣تو ازکجا میفهمی اون میخواد حرفت بزنه؟

😂خب از حالاتش نمیدونی ک این زن داداش من چقد دوست داشتنی و بانمکه🧡💫

😂خب از حالاتش نمیدونی ک این زن داداش من چقد دوست داشتنی و بانمکه🧡💫

خداحفظش کنه ..منم اینجوریم ک  بقیه انگارمیفهمن ..حالتش چجوری میشه بگو توروخدا منم بدونم تابلو نکنم خودمو ...🤣🤣🤣🤣🤣

خداحفظش کنه ..منم اینجوریم ک  بقیه انگارمیفهمن ..حالتش چجوری میشه بگو توروخدا منم بدونم تابلو ن ...

فدا مرس خدا تو رو ام حفظ کنه

خب قیافه شبیه این افرادی ک منتظرن میشه هی به من نگا میکنه آخرش میبینه ن ساکتم خودش تیکه میندازه 😂😂

البته بگما تیکه های ما ۹۹ درصد شوخی ۱ درصد حالت جدی میگیره اونم مواقعه ای ک داداشم بینمون فتنه بازی درمیاره

فدا مرس خدا تو رو ام حفظ کنه خب قیافه شبیه این افرادی ک منتظرن میشه هی به من نگا میکنه آخرش میبینه ...

اع منم ک اینجوری میشم ک 🤐🤐🤐🤣🤣🤣اره مثلا هی طرفو نگاه میکنم و لحنمم عوض میشه لبخندمم حذف میشه اخه مهربونم تا ی روز اعصاب نداشته باشم همه میفهمن و دورمیشن😐لامصب نمیتونم انتقام بگیرم