2777
2789

Red , because itis the most beautiful thingin the world

ترجمه اش ومیشه بگید؟؟

خیلی ممنون فدا🙏😘

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

redبه معنای کمونیست و انقلابی هم هست. بستگی داره کجا استفاده شه جمله قبلو بعد چی باشه

واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید  بر اون میخواستم

میشه لطفا  یه جمله خوب بگی براش بفرستم اینو رفیقم برام فرستاده میترسم  یه وقت متوجه شه

قرمز، به خاطر اينكه زيبا ترين چيز در جهانه.

واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید  بر اون میخواستم

میشه لطفا  یه جمله خوب بگی براش بفرستم اینو رفیقم برام فرستاده میترسم  یه وقت متوجه شه

واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید &nb ...

ببين شما دلايلُ به فارسي بگو من تبديل به انگليسي كنم🤣

چون واقعاً خودمم نميدونم چه دليلي بايد بگم

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
ببين شما دلايلُ به فارسي بگو من تبديل به انگليسي كنم🤣 چون واقعاً خودمم نميدونم چه دليلي بايد بگم

😂😂باشه بازم مرسی😘❤🙏

قرمز و انتخاب میکنم چون با عشق و شادی میتونم به هدف هام برسم اما اگه پول و قدرت داشته باشم ولی هیچ علاقه و خوشحالی نداشته باشم به هیچ دردم نمیخوره 

مرسی واقعا گل😘❤

حالا نود درصد اینجا دارم  دروغ میگما پول باشه بقیه چیزا حلع😶😂

😂😂باشه بازم مرسی😘❤🙏 قرمز و انتخاب میکنم چون با عشق و شادی میتونم به هدف هام برسم اما اگه پول و ...

I choose red, because with love and happiness I can 

reach my goals, but it’s no use choosing power and money or wealth.. life without my interests and happiness is useless.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مرسی عشقم فدات😍😍😘😘😘😘

خواهش مي كنم🌹

فقط من ترجمم خيلي خوبه اما از لحاظ گرامري يكم مشكل دارم.

نميدونستم بنويسم Achieve goals يا reach goals

تو از دبيرتون بپرس.

خواهش مي كنم🌹 فقط من ترجمم خيلي خوبه اما از لحاظ گرامري يكم مشكل دارم. نميدونستم بنويسم Achi ...

باشه میپرسم بازم فدات اونم غلط باش باز مهم نیست 😘❤🙏

همین ک جواب سوالم و دادی خودش یه دنیا بود❤

راستی ۱۶ آذر  روز دانشجو مبارک شرمنده دیر میگم 

میخواستم تاپیک بزنم  ولی نتم کم بود  نشد😍❤

باشه میپرسم بازم فدات اونم غلط باش باز مهم نیست 😘❤🙏 همین ک جواب سوالم و دادی خودش یه دنیا بود❤ ر ...

مرررسي عزيزدلم❤️❤️❤️🌹😍

لطف كردي🌹🌹