welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 عنوان لطفا یه زبان بلد بیاد ممنون میشم🙏❤ 68 بازدید | 13 پست Red , because itis the most beautiful thingin the worldترجمه اش ومیشه بگید؟؟خیلی ممنون فدا🙏😘 فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم 1399/09/18 | 04:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 قرمز، به خاطر اينكه زيبا ترين چيز در جهانه. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
farimah1178 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 36 redبه معنای کمونیست و انقلابی هم هست. بستگی داره کجا استفاده شه جمله قبلو بعد چی باشه Dont Ignore Truth For Temporary Happiness
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 قرمز، به خاطر اينكه زيبا ترين چيز در جهانه. مرسی😘❤ فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 redبه معنای کمونیست و انقلابی هم هست. بستگی داره کجا استفاده شه جمله قبلو بعد چی باشه واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید بر اون میخواستممیشه لطفا یه جمله خوب بگی براش بفرستم اینو رفیقم برام فرستاده میترسم یه وقت متوجه شه فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 قرمز، به خاطر اينكه زيبا ترين چيز در جهانه. واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید بر اون میخواستممیشه لطفا یه جمله خوب بگی براش بفرستم اینو رفیقم برام فرستاده میترسم یه وقت متوجه شه فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 واسه یه جمله دبیرم گفتش قرمز قرص شادی عشق و آبی قرص پول و قدرت دلایلتون برای انتخابشون و بنویسید &nb ... ببين شما دلايلُ به فارسي بگو من تبديل به انگليسي كنم🤣چون واقعاً خودمم نميدونم چه دليلي بايد بگم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 ببين شما دلايلُ به فارسي بگو من تبديل به انگليسي كنم🤣 چون واقعاً خودمم نميدونم چه دليلي بايد بگم 😂😂باشه بازم مرسی😘❤🙏قرمز و انتخاب میکنم چون با عشق و شادی میتونم به هدف هام برسم اما اگه پول و قدرت داشته باشم ولی هیچ علاقه و خوشحالی نداشته باشم به هیچ دردم نمیخوره مرسی واقعا گل😘❤حالا نود درصد اینجا دارم دروغ میگما پول باشه بقیه چیزا حلع😶😂 فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 😂😂باشه بازم مرسی😘❤🙏 قرمز و انتخاب میکنم چون با عشق و شادی میتونم به هدف هام برسم اما اگه پول و ... I choose red, because with love and happiness I can reach my goals, but it’s no use choosing power and money or wealth.. life without my interests and happiness is useless. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 I choose red, because with love and happiness I can reach my goals, but it’s no use choosing ... مرسی عشقم فدات😍😍😘😘😘😘 فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 مرسی عشقم فدات😍😍😘😘😘😘 خواهش مي كنم🌹فقط من ترجمم خيلي خوبه اما از لحاظ گرامري يكم مشكل دارم.نميدونستم بنويسم Achieve goals يا reach goalsتو از دبيرتون بپرس. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 خواهش مي كنم🌹 فقط من ترجمم خيلي خوبه اما از لحاظ گرامري يكم مشكل دارم. نميدونستم بنويسم Achi ... باشه میپرسم بازم فدات اونم غلط باش باز مهم نیست 😘❤🙏همین ک جواب سوالم و دادی خودش یه دنیا بود❤راستی ۱۶ آذر روز دانشجو مبارک شرمنده دیر میگم میخواستم تاپیک بزنم ولی نتم کم بود نشد😍❤ فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 باشه میپرسم بازم فدات اونم غلط باش باز مهم نیست 😘❤🙏 همین ک جواب سوالم و دادی خودش یه دنیا بود❤ ر ... مرررسي عزيزدلم❤️❤️❤️🌹😍لطف كردي🌹🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
welcome مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1244 مرررسي عزيزدلم❤️❤️❤️🌹😍 لطف كردي🌹🌹 خواهش گل ❤🥰وظیفه اس❤ فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم