بچها شوهرم یک هفته س قهره چون یه شوخی کوچیکه جلو خانوادش باهاش کردم ولی در کل خودش هم خیلی بی احترامی کرد حالا بنظرتون خودم برم باهاش آشتی کنم یا منتظر بمونم خودش بیاد
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خدایش جلو خانوادش چی گفتی بهش؟ک یه هفته قهر کرده 😐😐
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
وقتی شما میگی ی شوخیه بد کردی پس قطعا شما مقصری و باید پیش قدم بشی مطمنن خیلی ماراحت شده ک ۱ هفته قهره
پس وقتی مقصرید پیش قدم بشید...
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
گفتم عکس زیاد میگیره حس خوشتیپی داره میخوام عکساش رو نشون بدم فقط همینو گفتم
اسی ناراحت نشی ولی ادم ک سر یه چیز خونه زندگیشو ول نمیکنه این انگار دلش پر بوده از جایی😐😐
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
اسی ناراحت نشی ولی ادم ک سر یه چیز خونه زندگیشو ول نمیکنه این انگار دلش پر بوده از جایی😐😐
خدایش حرف بدیم نزدی