2777
2789
عنوان

تکونای جنین

138 بازدید | 23 پست

خانوما من ماه چهارم رو تموم کردم ولی هنوز هیچی احساس نمیکنم.طبیعیه؟ یهو استرس گرفتم که نکنه چیزیش شده؟

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به نی نییییی

مبالکهههه

نترس، گاهی زمان تخمک گذاری و زمان لقاح بینشون فاصله ست، تقویم بارداریو از رو آخرین پریودت مینویسن مثل الان

ولی تاریخ واقعیش دیرتره

یکم دیگه حوصله کن، وروجک چنان شنا کنه توی دلت که قند آب میشه دهنت

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
نه نترس من خودم پنج به بعد حالیم شد خصوصا مادرای که اضافه وزن دارن خیلی تکوناش کم معلوم میشه 

آره یکم اضافه وزن داشتم اواخر...بسکه بخاطر قرنطینه موندیم خونه 

معمولا شکم اول از ۲۶ هفته شروع میشه

نه بابا من اولیش بود هفده هفته حس میکردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به به نی نییییی مبالکهههه نترس، گاهی زمان تخمک گذاری و زمان لقاح بینشون فاصله ست، تقویم بارداریو ا ...

ایشالا عزیزم.

آره یکم اضافه وزن داشتم اواخر...بسکه بخاطر قرنطینه موندیم خونه 

اصلا نگران نباش مال من از پنج شروع شد ولی کم بود تا هفت ماهگی هفت ماهگی زیاد شد چیزای شیرین بخور تکوناش زیاد میشه آب انبه کمپوت آناناس و نوتلا وعسل اینا 

من14 هفته حس کردم.چون هم دخترم خیلی وروجک بود از اول یعنی هرجا سونو میرفتم میگفتن هم خودم اصلا شکم نداشتم

اما بعضیا20هفته حس میکنن.هنوز شروع نشده نگرانی نداره.حس کنی و بعد دیگه حس نکنی خطرناکه

اصلا نگران نباش مال من از پنج شروع شد ولی کم بود تا هفت ماهگی هفت ماهگی زیاد شد چیزای شیرین بخور تکو ...

زیاد دلم شیرینی نمیخواد کلا .ممنون استرسم کم شد  

من14 هفته حس کردم.چون هم دخترم خیلی وروجک بود از اول یعنی هرجا سونو میرفتم میگفتن هم خودم اصلا شکم ن ...

خدا حفظش کنه عزیزم