2777
2789
عنوان

پوستِ بینی

649 بازدید | 11 پست

بچه ها من چهرم خوبه و پوستمم چرب البته ولی یه مشکلی اذیتم میکنه اونم پوست بینیم هست که حالت دون دون داره نمیدونم متوجه میشید یا نه خیلی ریز ریز ولی هست و به اندازه مثلا جوش سرسیاه نیس چون جوش نداره صورتم؛ توی نور مشخص میشه و ازین موضوع خجالت میکشم ولی بقیه میگن چندان مهم نیس ولی خب برا من مهمه دیگ😔

به نظرتون فقط برا پوست این ناحیه به دکتر مراجعه کنم پاسخ میگیرم یا کسی بوده ک اینجوری بوده باشه و کرمی چیزی زده باشه برطرف شه..

مو هم البته داره که برمیدارم یا وکس کردم یه بار ولی انگار ردش هست😑😑😑

برو فیشیال پوست چندمرتبه بری اوکی میشه منم وکس میزنم رو دماغم ولی مو داره بازم🤦🏻‍♀️

میشه بگی دقیقا چیه فیشیال پوست؟ نشنیدم راستش.. ارایشگاه ها انجام میدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم این مشکلو دارم خیلیییییی بدهههههه با چی برمیداری موهاشو

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
وای منم این مشکلو دارم خیلیییییی بدهههههه با چی برمیداری موهاشو

یه بار که وکس کردم ولی الان موچین ک اونم میدونم خیلی بده..

باید اون ماده وکسو بگیریم یکم برا اون قسمت ک خودمون وکس کنیم اینجوری بهتره فک کنم

یه بار که وکس کردم ولی الان موچین ک اونم میدونم خیلی بده.. باید اون ماده وکسو بگیریم یکم برا اون قس ...

با وکس قشنگ تمیز میشه؟  این سیاها میرن؟

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

مزایای فیشیال چیست؟

- با یک جلسه آن به چند هدف درمانی و مراقبتی پوست خواهید رسید.

- پاک سازی پوست از الودگی های محیطی و رادیکال های ازاد

- ماساژ صورت باعث ایجاد احساس ارامش و رها شدن از اضطراب می شود.

- جوانسازی، کاهش چین و چروک ها، شادابی و درخشان شدن پوست

- برطرف کردن اسیب های پوستی و بهبود گردش خون

- برطرف کردن جوش های سرسیاه، سرسفید و منفذهای باز

- لیفت و سفت شدن پوست 

- درمان گودی، سیاهی و پف زیرچشم

- صاف و یکدست شدن رنگ چهره 

(با توجه به نظر یکی از دوستان که گفتن فیشیال پوست الان که راجع بهش سرچ کردم انگار روش خوبیه، انشالله جواب بده دعاتون میکنم🌹)

میشه بگی دقیقا چیه فیشیال پوست؟ نشنیدم راستش.. ارایشگاه ها انجام میدن؟

پاکسازی پوسته ولی نه این آرایشگاه های محله ای

سالنای پوست هست 

سالنای عروس معمولا پوست کارای خوب و دوره دیده و مواد عالی دارن

با موچین هم موهای بینیتو نگیر

پاکسازی پوسته ولی نه این آرایشگاه های محله ای سالنای پوست هست  سالنای عروس معمولا پوست کارای ...

پس باید راجع بهش تحقیق کنم که کجا خوبه..

خب چیکار کنم خودمم که دوست ندارم ولی مجبورم مدام که نمیتونم برم وکس... اون قسمت لعنتی فقط اینجوریه فقطط همونجا😑

2791
2779
2792