2777
2789
عنوان

تکواندو

130 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من بعد از ده سال دوباره میخوام برم تکواندو قرمز دارم دوست دارن مشکی بگیرم حال که آزمون مجازیه راحتر میشه قبول شد ولی باشگاها تعطیله چطور استادمو پیدا کنم واسه ثبت نام دوباره؟ کسی میتونه راهنمایی کنه و اینکه آزمون مجازی سخته یا راحت 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

زنگ بزن هیئت تکواندو شهرتون شماره استادتو میتونی ازشون بگیری

از 118 بگیرم؟؟ باشگاه ما هم امروز رفتم قهوه خونه شده بود از شانس من نمیدونمالعان اشگاه ای زنجان بازن یا نه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 118 بگیرم؟؟ باشگاه ما هم امروز رفتم قهوه خونه شده بود از شانس من نمیدونمالعان اشگاه ای زنجان بازن ...

آره از 118 بگیر شماره هیئتو

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
آخی منم مجرد بودم قرمز داشتم  دلم تنگ شد بعد ازدواجم نتونستم برم  منم خیلی دوست داشتم دا ...

منم مجردی گرفتم ازدواج کردم ول کردم ای کاش ادامه میدادم خیلی حیف شد الان میتونستم مربیگری شرکت کنم مربی بشم نمیخوای شروع کنی؟؟

آره از 118 بگیر شماره هیئتو

ممنون عزیزم لطف کردی دعات میکنم آخه افسرده شدم چاق وقتی میرفتم باشگاه اندام انقد قشنگ بود حیف کاش ادامه میدادم شما تکواندو کاری ؟؟

ممنون عزیزم لطف کردی دعات میکنم آخه افسرده شدم چاق وقتی میرفتم باشگاه اندام انقد قشنگ بود حیف کاش اد ...

خواهش میکنم.نه عزیزم

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
منم مجردی گرفتم ازدواج کردم ول کردم ای کاش ادامه میدادم خیلی حیف شد الان میتونستم مربیگری شرکت کنم م ...

الان که تو اقدامم برای دومی اگه باردار بشم باید صبر کنم بزرگتر بشه 

تو فکرشم برم حتمن 

الان که تو اقدامم برای دومی اگه باردار بشم باید صبر کنم بزرگتر بشه  تو فکرشم برم حتمن

منم سومی رو میخوام اما چون مجازی شده میگم از فرصت استفاده کنم