2777
2789
عنوان

تاپیک من چرا خود به خود قفل شد

103 بازدید | 14 پست

دوستان تاپیک قبلی من نمیدونم چرا قفل شد😐😐

یعنی گزارش زده کسی؟؟

مگه چی گفتم😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

اومدم دردو دل کنم ک نتونستم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون ممکنه دعوا بشه و سیاسی بشه قفل میکنن عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل تاپیک چندروزپیش من که نی نی یارگفت جنجاای بود راجب ابن بود که دلم نمیخوادچادربپوشم اجبارم میکنن😐الکی قفل میکنن

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

اخه تاپیک من نه چیزی برا دعوا داشت نه ربطی به سیاست

راجب زندگی بود😑😂

هرتاپیکی هران ممکنه دعوابشه وقتی شدمیشه تعطیل کنن ۰راهنوزداری راهکارمیگیری  ودرددل میکنی قطع میکنن😏😒

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
اخه تاپیک من نه چیزی برا دعوا داشت نه ربطی به سیاست راجب زندگی بود😑😂

خب نمیدونی یه عده تو سایت دنبال بهونه هستن گیر بدن به گرونی و سیاست 😂😂😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
هرتاپیکی هران ممکنه دعوابشه وقتی شدمیشه تعطیل کنن ۰راهنوزداری راهکارمیگیری  ودرددل میکنی قطع می ...

دقیقا گلم

نوشته قفل نی نی سایت؟

ارهههه الان دقت کردم دیدم نوشته قفل نی نی سایت

فک کنم به خاطر کلمه ایی بود ک استفاده کردم داخل متن😐🚶🏼‍♀️

خب نمیدونی یه عده تو سایت دنبال بهونه هستن گیر بدن به گرونی و سیاست 😂😂😂

گرفتاری شدیمااا😂😂😂😂

به ما دردو دلم نیومده اه

گرفتاری شدیمااا😂😂😂😂 به ما دردو دلم نیومده اه

میبینی یه نی نی سایت داشتیم واسه درد و دل اینم هی ناز می‌کنه واسمون ، ولش کن فدات خودت رو عشقه

میبینی یه نی نی سایت داشتیم واسه درد و دل اینم هی ناز می‌کنه واسمون ، ولش کن فدات خودت رو عشقه

مرسی عزیز دلم💚💚

مرسی عزیز دلم💚💚

فدات😘😘

2790
2778
2791
2779
2792