2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ختم بسیاررررر مجربه تو همزن نی نی سایت سرچ کنی برات کلی حاجت روایی میارع

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حتما حاجت میگیری ان شاالله اگه خدا هم برات بخواد..با نیت خالص نذر کن من حاجت گرفتم الان دارم صلوات م ...

چندتا فرستادا بودی ک حاحت گرفتی؟

حاحتت بزرگ بود؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نماز حضرت فاطمه هم بخون دختر خالم خوند برای ازدواج الان فردا خواستگاریشه منم میخوام بخونمم مامانمم پیگه ازش حاجت دیدن خالمم ازش حاجت دیده 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
حتما حاجت میگیری ان شاالله اگه خدا هم برات بخواد..با نیت خالص نذر کن من حاجت گرفتم الان دارم صلوات م ...

بعد ی سئوال موقع ختم ترک کامل گناه داشتی؟

اصلا گناه نمیکردی؟

مثلا غیبت 

دروغ 

و ....

بعد ی سئوال موقع ختم ترک کامل گناه داشتی؟ اصلا گناه نمیکردی؟ مثلا غیبت  دروغ  و ....

من برا بچه نذرکرده بودم که بعدزایمان شروع کردم به ادای نذر..سعی دارم که گناه نکنم ولی خب بالاخره آدمیزاده دیگه

خودم از همون اول که خواستم دعا کنم برا حاجتم به دلم افتاد خدا جوابمو میده الان نمیدونم این ختم رو بخ ...

شروع کن تا عید تمون میشه

یعنی خدا جوابمو میده؟

این تاپیکو از،اولش بخون تا اخرش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/151470/کسی-بوده-که-از-نذر-124000-صلوات-حاجت-گرفته-باشه?page=1