2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم امریکا رایان و اریا اسم دختره 

چه جوری نوشته میشه؟ شاید املاش با چیزی که من میگم فرق میکنه، rayan یا ryan اسم پسره

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

رایان خیلی شیک و باکلاس و بین المللی هم هس همه ویژگی هارو داره گلممم 

ولی پارسا خیلی زیاده 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اولی دومی اصلا خونده نمیشه 

دومی یک اسم رایج مردانه انگلیسیه، همون رایان هم تلفظ میشه. شاید اسم رایان گیگز فوتبالیست معروف انگلیسی رو شنیده باشی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
بدیش اینه دخترونست امریکا البته تو ایران اسم مشترک هم هس ن

والا تو ایران هرچی من دیدم اسم پسر بوده ندیدم دختری که اسمش رایان باشه ولی آمریکا اسم دختره مشکل پیش میاد واسه بچه ات اگه میخواین برین آمریکا. 

بنظرم رادین هم قشنگه 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
امریکا رو گفتم انگلیس اسم پسرونست

عزیز من آمریکا و انگلیس هردو به یک زبان حرف میزنن و اسمهاشون هم شبیه همه، حالا اصراری هم ندارم که بپذیری ولی اگه واقعن اسم رایان رو دوست داری و تنها مشکلت اینه که تو آمریکا اسم دختره خیالت راحت باشه که اینجوری نیست.

حدس میزنم با اسم کارن اشتباه گرفته باشی که اینجا اسم پسره و اونجا اسم دختر