2777
2789
عنوان

بیایید یکم بخندیم

177 بازدید | 31 پست

امشب جو سایت یجوریه انگار همه ناراحتن 

بیایید باحال ترین جکایی ک شنیدیدو بزارید بخندیم 

‏‏یه خاله دارم اسمش اکرمه بعد اسم پسرشو گذاشته رسول، هروقت میاد تو جمع همه میگن رسول ‌اکرم اومد و صلوات میفرستیم

به طرف میگن:
چرا برای بچه ات همچین اسمی انتخاب کردی؟
میگه:
شانس منه ديگه!
همه قرآن باز میکنن اسم بچشون میشه یاسین و یوسف
مال ما شد عنکبوت 😅

‏یبار میخواستم با قرص خودکشی کنم دیدم یدونه بیشتر نداریم چون كم بود مجبور شدم با نون بخورم

به یارو میگن: توکه همه نمازاتو خوندی،

چرا آوردنت جهنم؟
میگه:
اصلا فکر نمیکردم گ وزای وسطشو اینقدر جدی بگیرن 😂

من نه منم نه من منم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام از کل 124 هزار پیامبر، فقط از یه نفر الگو گرفته اونم حضرت ابراهیمه! ... که به بچش به چشم گ ...

😁مرسی عزیزم‌جوکای جالبی بود‌ن

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

جوکاتون خیلی قشنگ بود اسی جانم شرمنده خانما التماستون میکنم عاجزانه ازتون میخوام نفری یه صلوات برای اینکه ابروم نره و به حاجتم برسم بفرستید 😔🙏🖤💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

😂

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

@Mahsa106 عشقم اونجا نشد جواب بدم قفل شد 

به نظرم ببافشون😂😂😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

میدونین چرا پرستو ها موقع مهاجرت پرواز میکنن؟

چون اگه پیاده برن خسته میشن 😂😂😂😐😐

خدا منو از شما نگیره با این حجم از نمک 😂😎✌

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

‏راننده تپسی داشت فس‌فس با ویز ور می‌رفت، یه موتوره اومد با سرعت از کنارمون رد شد و داد کشید مگه عروس می‌بری. این نزدیک‌ترین تجربه من به ازدواج بود.

من نه منم نه من منم
‏راننده تپسی داشت فس‌فس با ویز ور می‌رفت، یه موتوره اومد با سرعت از کنارمون رد شد و داد کشید مگه عرو ...

باز خوبه این تجربرو داشتی 😂

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است