2777
2789
عنوان

ینی منو نخواست؟💔

3648 بازدید | 224 پست

بچه ها...انقد تاپیک زدم شاید بشناسید منو...اما کسی جز شماها رو ندارم😔💔

چن وقت پیش دوس پسرم با دلایل مزخرف باهام کات کرد و رفت

بعد چن روز خودش پیام داد من زدم تو ذوقش گفتم دوسش ندارم 

گذشت

بعد ۲۰ روز خودم پیام دادم حالشو پرسیدم

بحثو ب جایی کشید ک هنوز دوست دارم و بهت فک میکنم و اینا

جوری شد ک جفتمون خواستیم برگردیم ب هم

برگشتیم و دیدم چقد کم پیام میده چقد نیست چقد سرده

چن روز تحمل کردم بعدش بهش غر زدم

اونم گفت بخاطر همین شرایط گفته بودم کات کنیما

و من آخرین پیام هارو بهش دادم و اون دیگه هییییچ جوابی نداد😳😔ینی چی؟ینی کات کرد؟😅💔تازه ی روز بعدش استوری غمگین گذاشتم مشخص بود برا اون بود فوری دید اما هیییییچی نگفت😢ینی رفت؟بدون اینکه حتی چیزی بگه ینی من ارزش ی کلمه جواب یا خدافظی رو نداشتم؟؟؟مرسی خداجونم

این پسر خوب گذاشت تو کاسم

از خودم تعریف نمیکنم اما همه جوره خوب بودم باهاش...خودشم اینو میدونه

اگه بی خدافظی کات کرده باهام و قصدش این بود ک من اذیت شم و خودم ولش کنم واقعا نمیبخشمش💔💔💔💔

:)

بابا برا منک بعد سه سال گفتم خدافظ گفت گودبای نگفت کجا میری چرا میری

پس من چی بگم اگ جای من بودی الان خودتو جرواجر کرده بودی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر منی! با این تفاوت ک ما دوست نبودیم فقط حرف میزدیم! میخوای بفهمی سه تا تاپیک آخرمو بخون!

باشه عزیزم میخونم

جالبه آخرین حرفاش بهم این بود ک تا آخر عمرم شاید کسی پیدا نشه قد تو دوسم داشته باشه🙄ولی رفت😊

:)
خب تو خودت گفتی خدافظ اما من ک نگفتم😄

خودش هی میگفت برو بعد تا اومدم بگم خدا....

گفت خدافظ 😐

همچین ادمی بود

عیبی نداره ماهم خدایی داریم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بابا برا منک بعد سه سال گفتم خدافظ گفت گودبای نگفت کجا میری چرا میری پس من چی بگم اگ جای من بودی ال ...

منم بعد شش سال ب شچوخی بهش گفتم اگ بخام جداشیم چیکارمیکنی گفت هیچی جدا میشیم🤦🏻‍♂️گفتم نمیپرسی چرا ب چ علت گفت نه تو دلم گفتم حالا من باشم به پاش میوفتم ک ترو

وای😑😕😕

نمیبخشم و اینارم بذار کنار اینا همه کشکه دنیا بی رحم تر از این حرفاس