2777
2789

سلام بچه ها تعریف کنید... دور هم باشیم 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

اومدم سوتی ها رو بخونم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی زیاد دادم ولی شرم آور نبوده

خب تعریف کنید 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

خونه پدرشوهرم بودیم برادرا خواهرا همممه بودن 

منو شوهرم داشتیم اروم حرف میزدیم گفت خانوم لواشک خریدم برات گفتم ببینم گفت نه دیگه نشد

بلند گفتم بده بخورمش دیگه

همه اینجوری😳

شوهرم🤤 

من🤐🥴

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

خواهر دوستم خیلی دختر شیک و باکلاسیه این عقد کرده بود نامزدش اومده بوده خونه شون اینم طبق معمول شیک و ارایش کرده میوه برمیداره میبره تو اتاق پیش نامزدش موقع ای که ظرفو میذاره زمین م ی گ و زه بعد شروع میکنه چاقو و بشقابا رو به هم زدن نامزده هم بهش میگه باشه بابا صدای بشقاب بود بشین دیگه 

خونه پدرشوهرم بودیم برادرا خواهرا همممه بودن  منو شوهرم داشتیم اروم حرف میزدیم گفت خانوم لواشک ...

حالا اخر خوردیش یا نه🤣🤣🤣

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
نه نداد

ابروی رفته و لواشک نخورده😁😁

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر