2777
2789
عنوان

من همیشه تنها بودم

117 بازدید | 11 پست

با وجود سر به زیری و مهربونی

هیچ کس منو دوست نداشت

نه تو مدرسه

نه دانشگاه

نه محل کار

نه خونه

نه نامزد

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

من چطوری دانشگاه رو تحمل کنم ؟شما دانشگاهت تموم شده؟تنهایی اذیتت میکرد؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدیدا اذیت بودم

چهارسال تنها بودی ؟با کسی حرف نمیزدی ؟یا دوستای همینطوری داشتی که باهاشون توی حیاط بری یا سلف یا گروهبندی؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چهارسال تنها بودی ؟با کسی حرف نمیزدی ؟یا دوستای همینطوری داشتی که باهاشون توی حیاط بری یا سلف یا گرو ...

میشه بپرسم چند سالته؟

من دارم دوستامو میذارم کنار چون باهاشون خیلی اذیتم ولی قبلا هم تنها بودم و تنهایی هم اذیتم کرد

میشه بپرسم چند سالته؟من دارم دوستامو میذارم کنار چون باهاشون خیلی اذیتم ولی قبلا هم تنها بودم و تنها ...

۲۷ سالمه

دوست داشتم اما بهم توجه نمیکردن

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

۲۷ سالمه دوست داشتم اما بهم توجه نمیکردن

خب باز خوبه دوست داشتی و تنها نبودی من واقعا تنها بودم و الان دوباره احساس میکنم تنها شدم خیلی اذیتم

اینها نشونه شخصیت به شدت درونگراست

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

یه یه غم بزرگ که نمی زاره ارتباطت. و گرم کنی

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

منم همینجوری بودم تو تنها نیستی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه بپرسم چند سالته؟من دارم دوستامو میذارم کنار چون باهاشون خیلی اذیتم ولی قبلا هم تنها بودم و تنها ...

کاره خوبی میکنی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕