سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من بازاریاب هیچ جا نیستم ،زنعموی شوهرم بازاریابه از شرکت خودشون خریده با یه بسته حدود ده کیلو لاغر شده عکس قبل و بعدشم گذاشت تو گروه واتس ،من خودم استفاده نکردم خیلیم گرونه پانزده تاییش ۲۹۰ تومن
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
دروغه همش 470 تومن پل دادم دریغ از یک گرم کاهش گفت به عکس از قبل لاغری بده بعد ا ...
😄😄ببخشید خندم گرفت گفتی عکس پنج کیلو اضافه وزنتو براش دادی قیافش جالب بوده اون لحظه
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
عزیزم من بازاریابش بودم ودوست خودم پافشاری کرد دوماه پیش منم پک 40روزه خریدم وبرای دیابت مادرمم خریدم یک گرمم کم نکردم مادرمم اصلا فرقی نکرد دیابتش. من کلاس هاش روشرکت کردم واقعا با زبون مردم روگول میزنند و درآخر میگند عزیزم حتما به موقع نخوردی. من توپیج کاریم استوری کردم که استفاده نکنید وپول خودتون رودور نریزید
خودت چای سبز بخر دم کن هر روز بخور شیرینی و سس رو حذف کن پیاده روی برو کم میکنی
اینا همش چرت تا غذاتو کم نکنی لاغر نمیشی...فقط اینو بگم من چند سال پیش من با کم خوردن..البته همه چی میخوردما حتی شیرینی ولی کم+دمنوش زنجبیل شبا قبل خواب+ چای سبز روزی یه لیوان کلی وزن کم کردم الان حتی یه گرمم اضافه وزن ندارم چند ساله