من گرفتم خیلی شدید
ریم 50% بود
20 روز پیش گرفتم.الان خدا رو شکر خوب شدم
اویشن دم کن بخور.اب سیب.اب پرتقال.اب هویج
کندر دم کن حتما بخور.برای ریه عالیه
من چیزی جز اینا نخوردم
دکتر هم میومد خونه ویزیتم میکرد.
قرص هایی هم که داشتم
ازیتروماسین 500(برای عفونت ریه)
فاویپیراویر(قرص ضد ویروس کرونا هست)(قیمتش بسته ای 500 هزار تومان هست ولی واقعا کمک میکنه)
پرستار هم هر روز میومد سرم میزدم برای تب(چون تبم 40 درجه بود در حد تشنج)تو سرم دگزا میزد + ویتامین c + ضد تهوع
هر شب امپول ضد انعقاد خون هم میزدم که خون لخته نشه(چون تو کرونا ممکنه خون لخته شه و ادم سکته کنه
در کل من 10 تا سرم + 10 تا دگزا + 10 تا ویتامین c + صد تهوع زدم(تزریق در سرم)
حالمم از روز پنجم تا دوازدهم بدتر شد.یعنی با وجودی که دارو و سرم داشتم روز به روز بدتر میشدم در حدی که اگر 30 ثانیه اکسیژن رو برمیداشتم خفه میشدم و شب اخر کار خدا بود یکی از دوستان یک اسپری بهم معرفی کرد که واقعا معجزه کرد و نفسمو همون شب باز کرد.قبلش حتی ببخشید دستشویی هم نمیتونستم برم و اکسیژن خونم میومد زیر 80 و اگر 1 دقیقه اکسیژن نمیزدم واقعا دیگه چیزی با مرگ فاصله نداشتم و همون اسپری نجاتم داد
اسم اسپری phr160 هست (قیمتش 250 تومنه) ولی واقعا برای من معجزه کرد
قرص هایی هم که الان در حال حاظر استفاده میکنم.بعد از قطع دگزا قرص کورتون و فامتدین هست.
من هر چی اطلاعات داشتم در مورد بیماری شدید خودم در اختیارتون گذاشتم.اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.
حتما دستگاه اکسی متر بخر و اکسیژن خونت رو بگیر(قیمتش از 250 به بالا هست)
اگر از نظر مالی هم در مزیقه هستید من میتونم دستگاه اکسیمتر رو تقدیمتون کنم و هزینه هم کمی بهتون کمک میکنم.چون واقعا بیماری پرخرجی هست و نذر کردم که اگر کسی بیماری گرفت در حد توانم کمکش کنم.