2777
2789

من گرفتم خیلی شدید

ریم 50% بود

20 روز پیش گرفتم.الان خدا رو شکر خوب شدم

اویشن دم کن بخور.اب سیب.اب پرتقال.اب هویج

کندر دم کن حتما بخور.برای ریه عالیه

من چیزی جز اینا نخوردم

دکتر هم میومد خونه ویزیتم میکرد.

قرص هایی هم که داشتم 

ازیتروماسین 500(برای عفونت ریه)

فاویپیراویر(قرص ضد ویروس کرونا هست)(قیمتش بسته ای 500 هزار تومان هست ولی واقعا کمک میکنه)

پرستار هم هر روز میومد سرم میزدم برای تب(چون تبم 40 درجه بود در حد تشنج)تو سرم دگزا میزد + ویتامین c + ضد تهوع

هر شب امپول ضد انعقاد خون هم میزدم که خون لخته نشه(چون تو کرونا ممکنه خون لخته شه و ادم سکته کنه

در کل من 10 تا سرم + 10 تا دگزا + 10 تا ویتامین c + صد تهوع زدم(تزریق در سرم)

حالمم از روز پنجم تا دوازدهم بدتر شد.یعنی با وجودی که دارو و سرم داشتم روز به روز بدتر میشدم در حدی که اگر 30 ثانیه اکسیژن رو برمیداشتم خفه میشدم و شب اخر کار خدا بود یکی از دوستان یک اسپری بهم معرفی کرد که واقعا معجزه کرد و نفسمو همون شب باز کرد.قبلش حتی ببخشید دستشویی هم نمیتونستم برم و اکسیژن خونم میومد زیر 80 و اگر 1 دقیقه اکسیژن نمیزدم واقعا دیگه چیزی با مرگ فاصله نداشتم و همون اسپری نجاتم داد

اسم اسپری  phr160 هست (قیمتش 250 تومنه) ولی واقعا برای من معجزه کرد

قرص هایی هم که الان در حال حاظر استفاده میکنم.بعد از قطع دگزا قرص کورتون و فامتدین هست.

من هر چی اطلاعات داشتم در مورد بیماری شدید خودم در اختیارتون گذاشتم.اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.

حتما دستگاه اکسی متر بخر و اکسیژن خونت رو بگیر(قیمتش از 250 به بالا هست)

اگر از نظر مالی هم در مزیقه هستید من میتونم دستگاه اکسیمتر رو تقدیمتون کنم و هزینه هم کمی بهتون کمک میکنم.چون واقعا بیماری پرخرجی هست و نذر کردم که اگر کسی بیماری گرفت در حد توانم کمکش کنم.

من گرفتم خیلی شدید ریم 50% بود 20 روز پیش گرفتم.الان خدا رو شکر خوب شدم اویشن دم کن بخور.اب سیب.ا ...

خیلیییی ممنون 

هنوز مطمن نیستم کرونا هست یا نه 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی ممنون  هنوز مطمن نیستم کرونا هست یا نه

حتما تست بدید.چون بیماری مرموزی هست و زمان موضوع بسیار مهمی هست.حتما فردا تست بدید تا 24 ساعت بعدش نتیجه مشخص شه.بعد حتما سی تی از ریه بگیرید

انشالله که کرونا نباشه ولی به جز تست مشخص نمیشه

علائمتون بگید شاید بتونم کمکتون کنم

و اگر مطمئن شدید به من اطلاع بدید در مورد هزینه ها و تهیه قرص میتونم کمکتون کنم

در خدمتتون هستم

حتما تست بدید.چون بیماری مرموزی هست و زمان موضوع بسیار مهمی هست.حتما فردا تست بدید تا 24 ساعت بعدش ن ...

عزیزم این اسپری واقعا موثره؟پدر من هفته دوم تنگی نفس داره و دکتر گفته اسپری بکلومتازون بزنه هر ۱۲ ساعت دو پاف موثر نشد بستری بشه دو روز کلی هم دارو قرص داده و سرم ،بیشتر از تنگی نفس ادیته و خلط زیاد داره سینه که اذیت کنندس،مجبوریم ببریم اکسیژنش چک کنن دو روز یکبار

خدایا شکرت🙂❤
عزیزم این اسپری واقعا موثره؟پدر من هفته دوم تنگی نفس داره و دکتر گفته اسپری بکلومتازون بزنه هر ۱۲ سا ...

درود

برای من که خیلی تاثیر گزار بود

برای خلط هم باید شربت های خلط اور بخوره

و در مورد چک کردن اکسیژن خون نیاز نیست بنده خد رو هر سری ببرین بیرون

کافیه یه دستگاه اوکسی متر بخرید که روی انگشت قرار میگیره و قیمت بالایی هم نداره(از 150 تومن به بالا)

تو دیوار هم میتونید دست دوم رو پیدا کنید

و اینکه هر دو روز یکبار خوب نیست اکسیژنش بررسی شه باید هر چند سا عت یک بار چک شه

در کل باید زیر نظر پزشک خوبی باشن

کدام شهر هستید؟

درود برای من که خیلی تاثیر گزار بود برای خلط هم باید شربت های خلط اور بخوره و در مورد چک کردن اکس ...

متاسفانه امرور بستری شدن تو ای سیو،خونریزی دماغ کردن و ریه اش خیلی درگیر شده فشارش امروز شد ۱۸ و بردیم سریع بیمارستان،تو رو خدا براش دعا کنید خیلی داغونم😭

خدایا شکرت🙂❤
متاسفانه امرور بستری شدن تو ای سیو،خونریزی دماغ کردن و ریه اش خیلی درگیر شده فشارش امروز شد ۱۸ و برد ...

انشالله که هر چه سریعتر سلامتیشونو به دست بیارن.نگران نباشید و با تزریق سرم و دگزا حالشون بهتر میشه

کلا اگر افرادی که کرونا میگیرن خیلی زود پیگیر درمانشون بشن اصلا به بستری شدن در بیمارستان منتهی نمیشه

حتما خبر سلامتی پدر  عزیزتون رو بهم بدید