2789

شوهرم کلی احترام ب خیکش میبنده من فقط سوالمو میپرسم جوابمو دوهفته نداد آشغال بعد شوهرم با گوشی من بهش پیام میده جوابشو داد اصلا هم ب روی مبارک نیاورد سوال منو جواب بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا دور از جون نگوو

آخه فقط اینا نیست گور بابای دکتره شوهرم همش ایراد میگیره ازم میگه میخوام پیشرفت کنی 

مثلا بچه بغلته آروم راه میری اگه میدیدنمون آبروم میرفت چرا رفتیم فلان جا آروم حرف زدیزدی شل تعارف میکنی اینجور نکن اونطور باش من غذام درست شده ها میگه میخواستی برنجت. اینطور کنی و.... تو همه کارم سرک میکشه 

دیگه نگم از دنیا اومدن بچم که تو حاملگیم اعتقاد راسخ داشتن من عرضه جمع کردن بچه ندارم بعد که دنیا اومد خودم کاراشو کردم هی گفتن ماساژش بده فلان کن بهمان کن انگار خودم نمیدونم یا نمیتونم

آخه فقط اینا نیست گور بابای دکتره شوهرم همش ایراد میگیره ازم میگه میخوام پیشرفت کنی  مثلا بچه ...

عزیزم الاهی 💚❤

اشکال نداره منم ازین آدما زیاد دور و برم لوده مادرشوهر منم یکسره میگفت چرا بچت لاغره فلانه بچه فلانی تپلیه بلد نیستین برسین.....اووه انقدر میگفتنا ولی منم خیلی خودمو حرص میدادم الان مهم نیس برام حرفاشون

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
عزیزم الاهی 💚❤ اشکال نداره منم ازین آدما زیاد دور و برم لوده مادرشوهر منم یکسره میگفت چرا بچت لاغر ...

الان دخترم دوماهشه شهر دیگه ای زندگی میکنم زنگ میزنه میگه ماساژش بدین یا میگه دختر گلم چطوره میخوام جرش بدم بگم دختر خودمه ب خدا نه ماه جون کندم حالا صاحبش شدن بچم خواب بود بیست روزشم نبود زورکی ماساژش میدادن بیدارش میکردن پدر شوهرم میگفت اگه تو با شوهرت بری ما از استرس و غصه این بچه میمیریم ک چطور نگهش میدارین

الان دخترم دوماهشه شهر دیگه ای زندگی میکنم زنگ میزنه میگه ماساژش بدین یا میگه دختر گلم چطوره میخوام ...

کاسه داغتر از آش ک میگن اینان واقعا

ولشون کن حرفاشونو نشنیده بگیر ک اذیت نشی عزیزم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
عزیز دلم... برای پزشک فک کنم شما نوع بیانتون خوب نبوده چون با یک شماره پیام میدادین پزشک دختر گلتون ...

دخترم دارو مصرف میکنه پیامش دادم 

سلام آقای دختر دارویی که ب آوین دادین توی خوابش مشکل ایجاد میکنه یا نه لطفا راهنمایی کنید در چه صورتی باهاتون تماس بگیریم اصلا ب روی مبارک نیاورددددد اونوقت شوهرم نوشت سلام دکتر عرض ارادت و....مردک فقط میخواد جلوش خم و راست شن تا جواب بده